Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi ennek a betegségnek a neve...

Mi ennek a betegségnek a neve amiben az ismerősöm szenved? Hallottatok már ilyenről?

Figyelt kérdés
Ismerek egy fiatal lányt, nagyon korán kezdett fogamzásgátlót szedni, kb 15 lehetett. Mikor letette teljes megbolondult a hormon háztartása. Sokáig nem volt peteérése majd 3as ikrekkel teherbeesett. Mi történhetett?
2020. dec. 2. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Ez szerintem nem betegség. Simán csak bele lett piszkalva a természet rendjébe.
2020. dec. 2. 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:
71%

Semmi betegség.

Megborultak a hormonjai.

Mindenkinek akinek a peteérése le lett állítva mesterségesen , főleg, ha sokáig.. nehezen indulhat be... majd egyszerre több petét löknki a szervezet.

Próbálja behozni a lemaradást.

A tabletta is okozhatta a rendszertelen ciklust.

De simán bármi.

Hiszen 15 évesen még alapból sem biztos, hogy beállt neki .

/ én15 voltam, amikor menstruálni kezdtem/

2020. dec. 2. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem a kérdést. Hogy ikrekkel lett terhes, annak egyáltalán nem biztos, hogy van köze az előtti szituhoz, maximum vmi közvetett módon, pl sok év sikertelen teherbeesési próbálkozás után lombikprogramra ment.

Az pedig sajnos előfordul, hogy huzamosabb ideig nincs peteérése vkinek, lehet pont a hormonjai miatt kezdett anno foggátlót szedni, lehet az borította meg később ennyire, vagy később alakult ki olyan állapot, ami miatt a hormonháztartás felborulása ideiglenesen zavarta a ciklusát (túl gyors fogyás, anorexia, extrém mértékű elhízás, pajzsmirigy probléma stb).

2020. dec. 2. 20:03
 4/4 anonim ***** válasza:
88%
Az ikreknek semmi köze a fogamzasgátlóhoz. A génekhez van köze. Vagy lombik program volt.
2020. dec. 2. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!