Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 napja fáj a hasizmom. A...

3 napja fáj a hasizmom. A terhességnek lehet ilyen tünete?

Figyelt kérdés
Én nem tudom mi ez, mert nem csináltam semmit sem, de olyan hasizom fájdalmam van 3 napja, mintha napi 500 felülést csinálnék. És nem múlt el még mindig. A terhességnek lehet ilyen tünete, vagy ez valami mástól van? :)
2010. aug. 11. 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet hihetetlenül hangzik de nekem két tünetem volt amikor babás voltam az elsővel..az egyik a fogínyem érzékenyebb lett..a másik pedig izomláz volt a hasamba mintha kemény torna után lennék...mindenki kiröhögött..hányinger és egyéb tünetek csak a kimaradt mensi után jelentkeztek legalább két héttel.
2010. aug. 11. 17:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Hm. Na ezt jó tudni. Nem is gondoltam volna, csak már más nem jutott eszembe hogy mitől lehet ez.
2010. aug. 11. 17:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a fura hogy nem múlik el, szóval hogy ma is ugyanolyan hülye érzés, mint 3 napja. Nem akarok előre örülni, de ha nem jön meg, akkor már gyanakodni fogok és veszek 1 tesztet :)
2010. aug. 11. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Okés, majd minden képpen írd meg mi lett:) drukkolok, hogy babó legyen.
2010. aug. 11. 19:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Jó, majd megírom, köszi :)
2010. aug. 11. 20:04
 6/6 A kérdező kommentje:

Áh, nem vagyok terhes, megjött, a francba.

No nembaj, majd legközelebb :D

2010. aug. 16. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!