Ki az, aki a hétre nem várja? :)
Figyelt kérdés
Vannak tüneteitek esetleg? Teszteltetek már időnap előtt?2020. dec. 1. 15:04
11/15 anonim válasza:
60%, 49%: ennyire unatkoztok, hogy ide jöttök leszavazgatni mindenkit? Nem írt hülyeséget senki...
12/15 A kérdező kommentje:
Mindig van valaki, aki teljesen oktalanul szavazza le a kommenteket. Nem is értem.
Kedves Mindeki!! Hogy vagytok? Tünetek? :) valaki tesztelt esetleg?
2020. dec. 2. 08:27
13/15 anonim válasza:
Vasárnap brutálisan görcsöltem. Azóta minden nap azt hiszem hogy most megjött.. pedig van még 3 napom.
9es :)
14/15 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem a mai tesztem negatív illetve reggel az első pisinél picit barnáztam. Azóta semmi. Inkább jönne meg és lennék túl rajta.
15/15 A kérdező kommentje:
Nem bírtam ki és teszteltem egy halvány pozitívat Facelle-vel ma reggel. Holnap van a nem várt napja. De hiba volt.... Egy kis ideje mindjárt megjön érzésem van.. :(
2020. dec. 3. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!