Lehet belőle baba? 30-31 naposak a ciklusaim. Vasárnap, hétfőn kellett volna megjönnie. Tegnap teszteltem du., azt hittem negatív, de kb 1.5 óra múlva ránéztem, akkor ott volt az a 2. csík.
Hát ott a második csík, de még 100%ra ne éld sztem bele magad.
Mi 6 hónapja próbálkozunk, ilyen teszt után is simán megjött :(
Már van egy 20hós fiunk :) ő elsőre "sikerült".
Most 6 honap alatt 3x a nemvárt napon meg is jött. A másik 3 alkalommal pedig nemvárt napján olyan tesztem volt, mint amit feltöltöttél, 2 nap múlva meg megjött mindig :/
Nálunk most karácsony napja a kövi nemvárt, nagy ajándék lenne :)
Szoritok nektek is :) 2 nap mulva sztem tesztelj, addigra erősödik tuti ;)
Nekem 4 és fél éves lányom van, ő nekünk is elsőre sikerült 🙂 akkor nektek is szorítok, nekünk is jó kis ajándék lenne karácsonyra, hamár az év ilyen pocsék. Drukkolok.
Utolsó, köszönöm.
Igen ezt Facelle-t sokan dicsérik. Szerintem kipróbálom. Nemsokára jelentkezem. 😊
Nekem sok negatív szórakozó mensi után gondoltam veszek egy tesztet így orvos előtt. Facelle-t délután csináltam tesztet, csak ültem és azt hittem piszkos a szemüvegem, de szépen lassan megjelent a második csík. Ekkor voltam a 4. hétbe. Drukkolok nagyon 😊
8 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!