Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Predictor early vélemények?...

Predictor early vélemények? Ez halvány?

Figyelt kérdés
[link]

2020. nov. 27. 19:11
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
50%

Szia kérdező! Próbáltam nézegetni van-e hasonló teszt mint az enyém töltve ide ami később erősödött.

Tudom ez még nem biztos, meg semmi...9dpo korul vagyok és ezek a mostani tesztjeim nem reggeli vizeletből

[link]

[link]

2021. jan. 2. 19:16
 32/39 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem is ugyanilyen fajta, extra halvány tesztem van.. tegnapi, 9. dpo :D

Érdemes ma este is csinálni egyet?

Utolsó kérdező, te mikor fogsz újra tesztelni?

2021. jan. 3. 13:40
 33/39 anonim ***** válasza:
Én holnap reggel fogok :)
2021. jan. 3. 13:42
 34/39 anonim válasza:
Sziasztok. Ugyan ezzel a teszttel lett nekem is ma reggel extra halvány. (első terhességemnél is ugyan így kezdődött és egy héttel sem volt sokkal erősebb ellenben a facelle xepil clearblue egyértelmű csíkot mutatták :/ ) egyébként mára nem vártam a mensit. Pár nap múlva tesztelek újra. Kíváncsian figyellek majd titeket is :))
2021. jan. 3. 16:14
 35/39 anonim ***** válasza:
Én is holnap reggel tesztelek újra, de már volt pici barnázás, nem vagyok túl bizakodó (32-es vagyok)
2021. jan. 3. 22:41
 36/39 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 33-as vagyok. Én nekem mára erősödött :)

[link]

2021. jan. 4. 05:25
 37/39 anonim ***** válasza:
De jó, gratulálok nektek! Nekem a mai totál negatív (facelle teszt) még 3 nap van mensiig. Lehet a predictoron is száradási csíkot láttam, bár eddig nem volt ilyen se (32es)
2021. jan. 4. 08:53
 38/39 anonim válasza:
34es vagyok 3. Napja késik. Predicator early halvány xepil negatív. Havimnak semmi előjele. Reménykedünk. Holnap folyt köv :) nálatok mi a helyzet?
2021. jan. 5. 10:25
 39/39 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem még tàvolabb van, hogy késsen, de nekem “korabban” van pé-m, simán lehet van akinek picit később és azért negatív. Nekem ma a 25ös gabriel halvány pozi :) izgulás van ezerrel :)

[link]

2021. jan. 5. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!