Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnézitek a mai tesztem is ?

Megnézitek a mai tesztem is ?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Amelyiken a két teszt van abból a felső a mai az alsó a tegnapi

Szerintetek ez már mondható halvány pozinak ennél a tesztnél?

2020. nov. 26. 07:49
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, ez bajos… Ez nem egy mai, de nem is tegnapi teszt. HIába próbálsz hülyének nézni minket, nagy a baj a fejedben.
2020. nov. 26. 11:05
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

És akkor holnap gratuláltak volna 10en, de terhesség akkor sem állna fenn 😅

2020. nov. 26. 11:09
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy több éves teszt, kisfiamnál megtartottam, azok néznek ki így 🤗🙃
2020. nov. 26. 11:14
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarok kötekedni, de a facelle nem így néz ki frissen... a kontrollcsík szinte szürke ezen a képen. A facelle mindig szép színes. Tényleg furcsa, nem csoda, hogy ennyien gondolják kamunak :/ és a reggeli tesztjeidhez képest pláne, hogy az is 10es....biológiai képtelenség egy ilyen két csíkos facelle.
2020. nov. 26. 13:34
 35/41 anonim ***** válasza:
11%

Nem tudom, ti olvastok e vagy nem, tény, hogy van időjorlatozás, DE!!! most figyeljetek! A DROGÉRIÁKRA NEM VONATKOZIK! Le van írva a kormány oldalán is, hogy az élelmiszer üzletekre vonatkozik. Nem a kérdező agyával van a probléma, hanem a tiétekkel, hogy hülyeséget beszéltek. El kellene olvasni rendesen az időkorlátozásról szóló szabályokat.

Egyébként, nem mindegy, milyen tesztel csinálja. Lehet a reggeli kevésbé érzékeny, a késöbbi érzékenyebb. Nem mindegy, hogy sikerül fotózni, milyen fényben.

Persze azt hozzá tenném, hogy a lehető legrosszabb szerintem menstruació elött tesztelni, mert lehet hogy pozitív, aztán megjön és puff. Én csak a nem várt nap után 1 héttel teszteltem, amikor nem jött meg. Akkor már tutira mutatja.

2020. nov. 26. 13:34
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Na még egy fogyatékos :D Menj be holnap egy dm-be vagy rossmannba, nem fognak beengedni... Kecskeméten, és Szegeden is kiküldenek. Akkor nyilván neked van igazad 😅

Bár azon se lepődök meg ha te a kérdező vagy, csak más regisztrációval.

2020. nov. 26. 14:07
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

#35 Nézz már utána, mielőtt okoskodsz. Drogériákra ugyanúgy vonatkozik

Ismét működik az idősek vásárlási idősávja, amely egyszerre szolgálja a járvány lassítását és az idősek védelmét, hiszen idősebb szüleinkre, nagyszüleinkre az átlagosnál nagyobb kockázatot jelent a koronavírus. A súlyos betegek és az elhunytak döntő többsége idős ember. A kormány elfogadta az Idősek Tanácsa javaslatát, és minden hétköznap (hétfőtől péntekig) 09.00 óra és 11.00 óra között, illetve hétvégén (szombaton és vasárnap) 08.00 óra és 10.00 óra között bevezette az idősek vásárlási sávját. Ebben az idősávban csak 65 év felettiek léphetnek be az élelmiszerüzletekbe, a drogériákba (illatszert, drogériai terméket, háztartási tisztítószert, vegyi árut és higiéniai papírterméket árusító üzlet) és a gyógyszert, gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzletbe (gyógyszertár).

Forrás: koronavirus.gov.hu

2020. nov. 26. 14:12
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
#35 Debreceni rossmannban dolgozom, van időkorlát itt is. Rokonok vagytok a kérdezővel vagy csak véletlen egybeesés a hülyeség?
2020. nov. 26. 14:19
 39/41 anonim ***** válasza:

[link]

35-tessék ez hiteles.

Feketén-fehéren le van írva. Az hogy a szövegértés neked nem megy, az már nem a mi problémánk.

Butácska vagy, olvass sokat, tanulj!!!

2020. nov. 26. 14:32
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Időkorlátozás vonatkozik a:

-élelmiszer boltokra

-drogériákra

-gyógyszertárakra

A gyengébbek kedvéért.

2020. nov. 26. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!