Ha van bárkinek halvány predictor tesztje megmutatná ha szépen kérem?
Figyelt kérdés
Olyat amiből terhesség is lett.
Hálásan köszönöm!
2020. nov. 23. 16:28
62/75 anonim válasza:
Köszi a választ 😊 én most úgy vagyok vele h bár elég erős lett így a végére a predi nem adok rá mert a facelle meg hómező. Viszont a facelle is volt már nekem ilyen mint most a predi és akk is megjött. De a predi nem volt még nekem ilyen. De ha most is becsap akk nem értem miért kell ilyen hitvány teszteket kiadniuk? Eszem megáll...
63/75 A kérdező kommentje:
Borzasztó amúgy . Ez is csak arról szól ,hogy reményt keltenek ,hogy aztán menj és vegyél még.. mert ugye ugyan azta a fajtát vedd,hogy lásd a változást :/ 🤦🏻♀️ Igazából az lenne nyilván az igazi ha csinálsz egy digitalisat a nemvart napján ha nem jön meg akkor két naponta újat de ki bírja ezt ki 😅
2020. nov. 26. 16:44
65/75 anonim válasza:
Mizu kérdező? Én soha többet nem veszek predit az fix. Mára már elkezdtem barnazni. Holnap kell h megjojjon. Legalább pontos a ciklusom.
66/75 A kérdező kommentje:
Peredi egy semmi hiú ábránd. Mondjuk eddig a facelle is furán viselkedik. Ma reggeli elsőből ez lett . Tegnap reggel ugye semmi egykor pozibb mint ez aztán utána nagyon halvány aztán most ez 🤷🏻♀️
2020. nov. 27. 07:06
67/75 A kérdező kommentje:
Barnazni szoktál mensi előtt?
2020. nov. 27. 07:06
69/75 anonim válasza:
Lett valami a végén kérdező?
Engem is szivatnak a tesztek
7-8 dpo s száradás után volt amelyiket láttam 3 percnél volt amelyik 10 nél
9dpo n egyiken sincs semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!