Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha van bárkinek halvány...

Ha van bárkinek halvány predictor tesztje megmutatná ha szépen kérem?

Figyelt kérdés

Olyat amiből terhesség is lett.

Hálásan köszönöm!

2020. nov. 23. 16:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 A kérdező kommentje:

Köszi lányok nagyon hálás vagyok,hogy itt vagytok velem 🙏🏻

A clearblue most néztem negativat jelez . 🤷🏻‍♀️

2020. nov. 26. 13:07
 52/75 anonim ***** válasza:
Pedig a clearblue a legpontosabb
2020. nov. 26. 13:25
 53/75 anonim ***** válasza:
Hat pedig annak mutatni kene ha ez ilyen pozitív volt. Lehet pont nincs annyi hcg benned h kimutassa
2020. nov. 26. 13:28
 54/75 A kérdező kommentje:
Lehet 🤷🏻‍♀️ Olvasgattam róla a facelle korábban reagál a predictornal is. A clearblue -val nemtudom mi van . Nem annyira érzékeny remelem csak korai még ahhoz ,hogy lássa .
2020. nov. 26. 13:31
 55/75 anonim ***** válasza:
Digitális clearbluet csináltál?😯
2020. nov. 26. 13:37
 56/75 A kérdező kommentje:
Igen
2020. nov. 26. 14:17
 57/75 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, lehet nem volt elég koncentrált éppen a vizeleted :) mindenesetre szerintem pozi lesz ez! 🙏🏼
2020. nov. 26. 16:02
 58/75 A kérdező kommentje:
Remelem bár fura mert az utána levő adagbol a facelle is botrány halvány lett :/ remelem csak a koncetraltsag és a korai dpo miatt van :/ jó lenne nagyon :/
2020. nov. 26. 16:06
 59/75 anonim ***** válasza:

Nézd kérdező ezek pedig az én mai délutáni sokadik pisibol a tesztjeim. Predi szétszedve és facelle. Ahogy felrakom őket úgy van idő sorrendbe le fényképezve mert azt vettem észre h erősödik predin a vonal. Facellen pedig elsőre nem látni semmi aztán meg van rajta egy halvanyka vonal és aztán már az se latszodik. Az első képen full negatív a facelle, a másodikon van a halvány csík és a harmadik képen meg már megint semmi. Predi pedig a negyedik képen meg már erősebben látszik mint az első képen. Pedig mind ugyan az a teszt csak a percek teltek el. Egy óra telt el az első és az utolsó kép között. Szerinted kérdező ez így most mi lehet. Mindegyik csak száradási csík?

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. nov. 26. 16:29
 60/75 A kérdező kommentje:

Én már nem értem azaz talán ... ha a saját példám nézem és pozitiv akarok maradni akkor úgy veszem hogy amikor erősebb a vonal mindig tartottam a puszit előtte és utána azért nem látszik semmi mert egyből egy órával később csináltam ergo higabb lehetett és még amúgy is érzékeny az értek mivel csak a 11. Dpo- n vagyok :D

Aztán ha reálisabban akkor annyit mondanék vagy korán van ,hogy folyton erős pozi legyen vagy beszívtuk 😂

Tieden is látok főleg a predictor -on csíkot de engem az a szar már annyiszor átvágott .. többet nem veszek csak tezstcsikos tesztet vagy digitálisat. Ezek az orvosom szerint: dömper tesztek csak szivoznak az ablak kicsi árnyéka van szét szedem talán látom megszarad jobban látom 🤷🏻‍♀️Én pl ma is megcsináltam vártam vele 2 percet aztán kint hagytam az erkélyen piff erősebb csikos. Utána ami jött ugyan így azon meg lofutty. Szóval egy biztos minden nappal okosabbak leszünk :) írj bármi van figyelni fogom :)

2020. nov. 26. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!