Ha van bárkinek halvány predictor tesztje megmutatná ha szépen kérem?
Olyat amiből terhesség is lett.
Hálásan köszönöm!
Köszi lányok nagyon hálás vagyok,hogy itt vagytok velem 🙏🏻
A clearblue most néztem negativat jelez . 🤷🏻♀️
Nézd kérdező ezek pedig az én mai délutáni sokadik pisibol a tesztjeim. Predi szétszedve és facelle. Ahogy felrakom őket úgy van idő sorrendbe le fényképezve mert azt vettem észre h erősödik predin a vonal. Facellen pedig elsőre nem látni semmi aztán meg van rajta egy halvanyka vonal és aztán már az se latszodik. Az első képen full negatív a facelle, a másodikon van a halvány csík és a harmadik képen meg már megint semmi. Predi pedig a negyedik képen meg már erősebben látszik mint az első képen. Pedig mind ugyan az a teszt csak a percek teltek el. Egy óra telt el az első és az utolsó kép között. Szerinted kérdező ez így most mi lehet. Mindegyik csak száradási csík?
Én már nem értem azaz talán ... ha a saját példám nézem és pozitiv akarok maradni akkor úgy veszem hogy amikor erősebb a vonal mindig tartottam a puszit előtte és utána azért nem látszik semmi mert egyből egy órával később csináltam ergo higabb lehetett és még amúgy is érzékeny az értek mivel csak a 11. Dpo- n vagyok :D
Aztán ha reálisabban akkor annyit mondanék vagy korán van ,hogy folyton erős pozi legyen vagy beszívtuk 😂
Tieden is látok főleg a predictor -on csíkot de engem az a szar már annyiszor átvágott .. többet nem veszek csak tezstcsikos tesztet vagy digitálisat. Ezek az orvosom szerint: dömper tesztek csak szivoznak az ablak kicsi árnyéka van szét szedem talán látom megszarad jobban látom 🤷🏻♀️Én pl ma is megcsináltam vártam vele 2 percet aztán kint hagytam az erkélyen piff erősebb csikos. Utána ami jött ugyan így azon meg lofutty. Szóval egy biztos minden nappal okosabbak leszünk :) írj bármi van figyelni fogom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!