Szerintetek ez pozitív vagy negatív? Én mintha látnék rajta egy extra halvány második csíkot... nem tudom eldönteni, hogy csak odaképzelem vagy tényleg ott is van!
2020. nov. 21. 21:28
11/27 anonim válasza:
Mintha? Hol? Van egy szemész ismerősöm, kell a száma?
12/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. nov. 21. 22:22
13/27 anonim válasza:
Ennél negatívabbat veterán se tudtál volna venni..de reményhal döglik meg utoljára
Utána jön a @arok rája..
14/27 anonim válasza:
Kérdés az hogy mikor kellene vagy mikor kellett volna megjönnie?lehet nagyon koràn teszteltél.es az sem mindegy milyen tesztel.. 10es vagy 25ös?ha késik akkor ismételd meg holnap reggel a legelső vizeletböl .Ha meg még nem kellett volna megjönnie vàrd még az esedékes napot és csak utàna tesztelj..
15/27 anonim válasza:
Én látom amire gondolsz és nekem is hasonló volt a napokban. Azota én még nem teszteltem és nem is jött meg . Holnap veszek majd tesztet megint. Veled azota mi a helyzet kérdező?
16/27 A kérdező kommentje:
Szerdán kellett volna megjönnie. A teszt érzékenységét nem tudom. Kedden és szerdán éreztem úgy mintha meg akarna jönni, de semmi... azóta sem, csak a melleim fájnak. Ma reggel is csináltam egy tesztet, Corax nevűt, de azon is csak iszonyatosan halványan látható valami.
2020. nov. 22. 11:55
17/27 anonim válasza:
De a corax 25 ös érzékenységű . Azon szerintem azért halvány . Szerintem ha továbbra is fájnak a melleid és nem jött meg , jó eséllyel egy 10 érzékenységű már erősebb pozi lenne 🤔
18/27 anonim válasza:
A predictort hanyadik dpo n csináltad ?
19/27 A kérdező kommentje:
A Predictort 2 nap késés után csináltam.
2020. nov. 22. 12:51
20/27 anonim válasza:
Ja értem . Akkor drukkolok neked :) Majd írd meg sikerült e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!