Ez pozitív vagy negatív?
Figyelt kérdés
Vasárnapra nem várom. Szurkál napok óta a köldököknél...gondoltam csinálok egy tesztet. One step 25-ös második pisi.2020. nov. 19. 07:33
1/38 A kérdező kommentje:
Jaj hol tudok képet feltölteni? Nem találom sehol.
2020. nov. 19. 07:34
3/38 anonim válasza:
Látom, amire gondolsz, viszont nem várt előtt kár tesztelni, mert ha kémiai, akkor megjön, vagy max késik 1-2 napot.
Azért drukkolok, hogy erősödjön.
4/38 anonim válasza:
Szia
Ebből még szerintem lehet pozi. Látom azt ami te látsz, nemvárt napján tesztelj, akkor már biztosan mutatni fogja. Sok sikert! 🤗
5/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm😊
2020. nov. 19. 07:51
6/38 anonim válasza:
Ez pozitív lesz. :) Nekem 3 nap késésnél volt hasonló. :D
7/38 anonim válasza:
Nyilván te is tudod, hogy csak a pénzt szórod az idő előtti teszteléssel. Ha ennyire kíváncsi vagy, menj el magánlaborba HCG vérvételre, ezerszer pontosabb képet ad, mint bármelyik otthoni teszt. De még az is korai lenne.
8/38 anonim válasza:
Nekem többször volt ilyen mensi előtt egy nappal vagy az első késés napján és nem jelentett babát. Amikor terhes voltam, határozottabb, szinesebb volt
9/38 anonim válasza:
Minek idő előtt tesztelgetni?
Ha ne adja az ég és kémiai, jobb csalódni?
Nem jobb, pár nap türelem, majd egy egyértrlmű eredmény?
Minek kínozni magatokat?
10/38 A kérdező kommentje:
A félreértések elkerülése végett! Nem vagyok kényszeres tesztelő! Azért csináltam meg mwrt az első 3 gyerkőcnél is ugyan ezt éreztem. Nem védekezünk 8 éve mert elvileg nekem felesleges a doki szerint....csak azért teszteltem mert érdekelt mitől szurkál a köldökömnél napok óta😊
2020. nov. 19. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!