Létezik olyan,hogy valakinek a hímivarsejtjei kevesebb
ideinek maradnak életképesek mint az átlag 2 nap?
Figyelt kérdés
2020. nov. 21. 17:02
1/8 anonim válasza:
"Átlag"
Ha egy asztalhoz ülök ebédkor olyannal, aki 3 napja nem evett - és megeszem az ő részét is, az asztaltól két ÁTLAG jóllakott ember fog felállni.
.
Ahhoz, hogy átlag két nap jöjjön ki, kell kevesebbnek és többnek is lenni.
2020. nov. 21. 18:34
2/8 A kérdező kommentje:
Igaz!
De átlag 2-5 napig élnek
Az érdekelne,hogy tapasztalt-e valaki olyat,hogy az átlag alsó határa alatt volt?!
2020. nov. 21. 18:37
3/8 anonim válasza:
Az átlag 2-5, az egy haranggörbe csúcsos része, amibe az összes 95%-a tartozik. A maradék 5% a lapos részen van, 2 alatt és 5 fölött. Mindkettő igen valószínűtlen, de megeshet
2020. nov. 21. 18:43
4/8 anonim válasza:
Létezik, de ezt csak orvos tudja megállapítani. Te miből gondolod, hogy nálatok ez lenne a helyzet?
2020. nov. 21. 19:25
5/8 anonim válasza:
Nem tudom...
Viszont nálunk a fiúk csak az ovuláció napon történő együttlétből fogantak. Ez biztos, ugyanis minden hónapban nagyon fáj azon a napon a petefészkeim. Próbáltuk ovu előtti, ill. ovu utáni napon. Úgy nekünk nem sikerült egyszer sem.
2020. nov. 21. 19:46
6/8 anonim válasza:
Használsz ovulációs tesztet? Vezetsz hőgörbét? Mert ezekből látszik egyértelműen a tüszőrepedés. A szurkálás érzés nem feltétlenül jelenti azt, hogy akkor van ovud, lehet a fájdalom előtt is és akkor a tüszőből kiáramló folyadék okozza.
2020. nov. 21. 21:57
7/8 anonim válasza:
Egyetértek a 6-os Válaszolóval. Saját tapasztalat miatt. Én is megvoltam róla győződve hogy mindig tudom mikor van ovum. Aztán első próbálkozós hónapunkban a szokott érzés miatt biztos voltam benne hogy lemaradtunk róla, mert épp ellentétesen dolgoztunk. A vélt ovu után 3 nappal voltunk együtt. És mégis baba lett. Vagyis nem konkrétan az ovut éreztem sosem.
2020. nov. 21. 22:02
8/8 anonim válasza:
Kicsit macerás a hőgörbe meg a tesztelés, de hidd el megéri. Lehet hogy 1-2 napon csúsztok el mindig. Ugye a pete az első 12 órában termékenyíthető meg, szóval jobb inkább előtte együtt lenni, mint lekésni. Amikor a fájdalmat érzed, könnyen lehet hogy már rég túl vagy az ovun, vagy épp később fog csak megrepedni. Ezt szépen mutatja a görbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!