Hány napos késés a ,, normális ‘’ ?
Figyelt kérdés
Sziasztok . 6 napja késik a menzeszem . Mindegy milyen drága , olcsó , érzékenységű tesztet használok mind negatív . 35 vagyok ,2 gyermekkel , szeretnénk babát de lombikra készülünk . Pont hétfőn lenne a megbeszélés hogy melyik kezelés lesz a leleteim alapján . Erre most be hülyül a ciklusom. Pontos 28 naposak a lányom születése óta ami nem mostanában volt (13 éves ) . Fájnak a melleim kb 3 napja és a derekam. A másik pedig hogy 2 napja nem dolgozok, annyira szédülök hogy az orvos ki írt keddig. Ha nem vagyok kismama(márpedig nem sok rá az esély ) akkor miért nem jött meg?2020. nov. 21. 10:00
1/3 anonim válasza:
Szerintem a terhességet már mutatná a teszt, így valószínűbb hogy más miatt késik, a leggyakoribb okok pl.: betegség, gyógyszerek mellékhatásaként, stressz miatt. Hogy nálad mi okozza azt orvos fogja tudni megmondani.
2/3 anonim válasza:
Ha az ovu elmarad vagy eltolódik az is lehet oka. Azt szokták mondani, ha a következő mensi se jön meg ami a soron következő lenne akkor kell menni orvoshoz, persze csak, ha semmi panasz. Tehát 4 hét késés még normális. Elöfordul, hogy kimarad egy ciklus. Terhesség szinte biztos nincs. Hacsak nem mensi körül volt ovud, de akkor még egy hét mire tesztelhetsz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) hétfőn megemlítem az orvosnak . Remélem meg jön és kezdhetünk a stimulációt. Persze az se lenne baj ha esetleg ciklus végén estem volna teherbe és akkor nem lenne szükség a lombikra. Bár az tényleg csoda lenne 🙂
2020. nov. 21. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!