Lehetséges hogy azért vérzek mert volt egy méhnyak műtétem?
Figyelt kérdés
Hányinger egész nap, ezért gondolok babára. De ha nem fekszem vagy pihenek akkor pár csepp vér jön ki belőlem. Ma egész nap nem volt csak nagy wc-és közbe. Alig mertem ott maradni, de hát 3 napja nem voltam wc-n2010. aug. 10. 21:41
1/2 anonim válasza:
Szerintem csinálj egy tesztet. Ha pozitív, akkor irány a doki, hogy adjon gyógyszert a baba érdekében. Bár nem írod, hogy hányadik ciklusnapon vagy...
2/2 A kérdező kommentje:
június 28-án volt meg utoljára. Most pénteken barnáztam ,orvosnál voltam azt mondta nincs baba :( másnap elkelzdtem így vérezni,de nem menszesz. Ha pihenek egész nap akkor egy csepp vér sem jön ki belőlem.
2010. aug. 11. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!