Kb peteérés óta tartó mellfájdalom jelezhet babát?
Én pont akkor kezdtem gyanakodni,mikor "úgy" fájt a mellem,mint az első terhességemnél...két nap múlva pozitívat teszteltem...
(Egyébként sosem feszült vagy fájt menzesz előtt,idején,vagy utána)
Ne is haragudj, de ami peteéréstől tart, az nem terhes tünet. Peteéréskor ugyanis még nincs terhesség. Szóval teljesen butaság ebből következtetni.
Ettől független lehet terhességed a ciklus végén, de na...
Köszönöm a válaszokat. Tisztában vagyok vele, hogy peteéréskor nincs terhesség de már arra is gondoltam mi van ha a havim előtt sikerült valahogy összehozni és még utoljára megjött? Nekem alapból ilyen lightos 3 max 4 napos mensturációm van ami szerintem nem természetes :/ Mellesleg a didkóim ma reggeltől megint őrültem fájnak és égnek. Tudod utolsó, nekem az a fura, hogy az oké hogy az ovutól fájhat, de akkor miért ilyen hogy egyik nap megbolondulok tőle, a másikon meg sem érzem? Mivel mindig fokozatosan erősödik és sosem múlik el csak aznap vagy mielőtt megjön. Na de most addig még van majdnem egy hét :/ Nem értem. Lehet csak hormonzavaros lettem így 30 éves koromra? :(
Többieknek is köszönöm a választ. Mindenkinek mentek a zöldek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!