A peteéréskor illetve azt követő napon kezdődő mellfeszülés, mellfájdalom lehet egy terhesség előrejelzője? Járt már valaki így?
Egy biosz könyv nem kéne?
Peteéréskor még nincs mit előre jelezni, mert nincs terhesség. (Ezt a mondatot ma már másodszor írom le. Mi van veletek?)
Peteérés miatt van tüneted. A többiek leírták szépen. Kellhet 2-5 nap a megtermékenyülésig és utána még 5-7 nap a beágyazódásig és mikor beágyazódott akkor már hcg termelődik és kezdődhetnek a tünetek. Ez kb a nem várt napja, vagy előtte kb 2 nap. Nyilván van akinek korábban, de a minimum idő az minimum idő, ha minden egyből sikerül az is 7 nap és utána még 2 nap mire kimutatható a hcg.
Türelem :)
Csak megerősíteni tudom a többieket. Ha valakinek volt ilyen és terhes lett, az nem segít rajtad, mert nincs semmi összefüggés.
Nekem például szokott ilyen lenni, és még sosem voltam terhes, és még csak nagyon rövid ideje próbálkozunk vele. De amikor szedtem a fogamzásgátlót, akkor is előfordult. Máskor meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!