Halvány pozitív?
Figyelt kérdés
Ez a Clearblue NEM a +-os fajta, szóval ennek csak két függőleges vonalnak kell lennie. Következő menstruáció előtt vagyok 2 nappal. Nem túl halvány ahhoz? Progi pótlás miatt kellett tesztelnem. Ha pozi a tesztem, akkor folytatnom kell a progi szedéset, ha negatív, akkor már nem veszem be holnap.
2020. nov. 18. 20:19
12/17 A kérdező kommentje:
Sajnos elszámoltam magam, csak vasárnap kellene megjönnie. Szóval az 1. tesztem 10. Dpo-on készült és ma vagyok a 12.-en. Viszont szuper, mert így ma már biztosan nem hagyom abba a progit. :)
Májusban veszítettük el a kisfiunkat a 32. héten. Remélem ő velünk marad.
Az alsó a ma reggeli.
2020. nov. 20. 07:30
13/17 anonim válasza:
Nagyon sajnálom a kisfiadat! :(
A mai teszt már láthatóan erősebb és teljesen jó 12. Dpo-n. Nagyon szurkolok! 😍😍
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Bízom a legjobbakban :)
2020. nov. 20. 07:52
16/17 A kérdező kommentje:
Hála Istennek nem jött meg. A tesztem is szépen erősödik. Beszéltem ma reggel a dokimmal, szeddnem kell továbbra is a progit. Hozzá 9-én megyek.
2020. nov. 23. 13:36
17/17 anonim válasza:
Ez nagyon jó hír! Szurkolok! 🙏🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!