Mikor lesz a másik is pozitív?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Csináltam egy 10es érzékenységű tesztet vasárnap,ami időn belül pozitív lett.
Kedden viszont a gabriel negatív lett..
Tudom,hogy a 10es elég érzékeny teszt ..
Mikor kellene a 25ös érzékenységűnek is rendes pozitívat mutatnia?
2020. nov. 18. 09:42
1/18 anonim válasza:
Szia attól függ mikorra nem várod. A gabriell 25-ös. A nem várt napján tuti eredményt kapsz. Előtte nem érdemes tesztelni mert lehet, hogy kémiai terhességed volt. Csak beleéled magad és csalódni fogsz.
2/18 anonim válasza:
Nekem 3.napja késett a menzeszem, amikor a 25os teszt halvány, de egyértelműen pozitív lett.
Sajnos nekem missed ab lett.
3/18 anonim válasza:
Én csak 4 nap késéssel csináltam tesztet, de mind pozitív lett. Várd meg legalább a menzesz első napját vele.
4/18 A kérdező kommentje:
November 19-én nem kéne megjönnie..
2020. nov. 18. 09:57
6/18 A kérdező kommentje:
Várok még Én is,csak elég nehéz :)
2020. nov. 18. 09:58
7/18 anonim válasza:
Kitartást, majd írd meg mi lett végül! Megy a drukk :)
8/18 anonim válasza:
Nekem 4 nappal nem várt előtt a 10-es egyértelmü nagyon halvány volt. 25-ös x-epilen is látszott valami. 2 nappal később azon is egyértelmű halványka volt majd a nem várt napján szép pozi lett.
9/18 A kérdező kommentje:
A 10es erősen látható pozitív lett..
Azt hittem akkor már a másikon is látható lesz valami..
Inkább várok pár napot még.
2020. nov. 18. 10:50
10/18 anonim válasza:
Azért egy erős 10-es teszt nem nagyon hazudik. De várjuk a fejleményeket 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!