Egyik teszt halványabb, másik erősebb?
Sziasztok!
Tegnap délután teszteltem először pozitívat Gabriellel és Expecttel. A tanácsokra hallgatva ma reggel is teszteltem. Az Expect halványabb lett a tegnapinál, a Gabriel viszont sokkal erősebb, de még így is halvány.
Ilyenkor mi lehet?
( https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Tünetem nincs, csak pár aprósák, ami mástól is lehet. A melleim nőttek, eresebbek és elég érzékenyek.
A derekam fáj, de az a munkától is lehet...illetve eléggé szúrkál a hasam
Vegyél Egy Clearblue digitálisat, az ki fogja írni azt is, hogy hány hetes vagy, de a fogantatástól számolja (ugye a nőgyógyász majd az utolsó menstruációd első napjától fogja számolni).
De én nem kétlem, hogy terhes vagy. :)
Sajnos nincsen itthon. A Gabriel kb.ugyanolyan, mint tegnap. Tegnapelőtt reggel nem tudom milyen lehetett, mert este teszteltem először pozitívat. Akkor szemmel szinte alig látható volt, inkább vakuval.
Ma reggel a Clearblue 1percen belül mutatta a + jelet, ez jónak számít? Félek, hogy nehogy méhen kívüli vagy kémiai terhesség legyen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!