Mikor jelentettétek be a családnak, hogy babát vártok?
Mennyi idős volt a magzat? (Az utolsó menstruáció első napjától számított hetek száma.)
És volt-e valamilyen konkrét oka, hogy pont akkor mondtátok el?
Az elsőt egyből tudták anyósomék,de sajnos 8 hetesen tavaly december 23-án vérezni kezdtem és missed ab lett a vége.
Most 19 hetes terhes vagyok, megvártuk a genetikai uh - t és azután mondtuk el. Papa apa sört kapott P betűvel kiegészítve. :) nagy volt az öröm. 🤗
12-13 hetesen derült ki, hogy van baba. Ijedtemben hívtam is anyámat, hogy menstruáció mellett van egy magzatom.
Ő meg szerintem épp, hogy letettem egy óra pánikolás után körbe is ujjongta a fél világot, hogy nagymama lesz.
Szerencsére minden félelmem ellenére nem is volt baj, hogy megjött. Igaz magyarázatot nem kaptam rá, hogy miért, de rövidesen nem is jött többet.👌
látom korábbi kérdés de most tévedtem ide :)
első gyermekemnél 2 hét késés után teszteltem, így 6 hetes terhes voltam. apát azonnal felhívtam, hogy 2 csíkos a teszt :)
nem mertem akkor sem beleélni magam, így várni szerettem volna még 2 hetet, hátha mégis megjön és csak vaklárma volt az egész, de péntek helyett kedden elmentünk barátnőmmel munka után az orvoshoz, akkor már majdnem 8 hetes voltam és az orvosi papíron, ami igazolta, hogy valóban ott az én kis kincsem, észrevettem a papír alján a dátumot. és éppen anyukám születésnapja volt!! annyira a baba körül járt az eszem, hogy azt sem tudtam milyen nap van :D azonnal hívtam telefonon és ennyit mondtam: Boldog születésnapot! Nagymama leszel! :)
Első babámat 8-9. hét környékén mondtuk el, nagyon nagy volt az öröm. Aztán a 12 hetes genetikai uh-on, meg volt egy kis riadalom, de szerencsére teljesen egészséges gyermekünk született.
Emiatt a másodiknál mindenképp megvárjuk ezt a vizsgálatot.
Ha nem lett volna ilyen tapasztalatom, szívhang után biztos elmondanám azonnal a másodikat is :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!