Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe lehet esni attól, ha...

Teherbe lehet esni attól, ha egy pillanatra beteszi?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

22 éves lány vagyok. Tudom nekem ezt tudnom kellene és ha engem kérdeztek azt mondom rá, hogy igen.

Vőlegényemmel 2,5 éve vagyunk együtt, gumival védekezünk.

Mindenálma, hogy egy pillanatra betehesse félig legalább, majd kihúzza. Tehát nem mozogna bennem.

Én ezt tiltom neki, mert még nem lehet gyerekünk és nem szeretnék kockáztatni.

Ő mondta, hogy próbáljuk meg a várható menses előtti napok egyikén.

Kérlek segítsetek, nagyon szeretem őt és ez minden vágya, viszont teljesen elbizonytalanít, hogy vajon szabad ezt, nem annyira kockázatos vagy nem szabad egyáltalán.., mert meg van az esély.

Ha esetleg bárki aki ezt elolvassa és volt hasonló helyzetben, esetleg kipróbálták ezt írjon.

Az is aki nem helyesli :)

Köszönöm a segítséget! És előre kérem szépen, hogy ne írjatok gonosz kommenteket. :)

2020. nov. 11. 23:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%
Érdemes lenne utána néznetek egyéb fogamzásgátló eszközöknek. Pesszárium, méhszájsapka spermiciddel kiegészítve. Még biztonságosabb, ha követed a ciklusodat termékenységtudat módszerrel. A terméletlen napokon elég lehet a pesszárium+ spermicid, a termékeny napokon pedig gumi. Így gyakorlatilag kizárható a nem kívánt terhesség.
2020. nov. 12. 09:41
 12/26 anonim ***** válasza:
62%
De meg lehet fontolni a hormonális fogamzásgátlást is. Akár tabletta, akár injekció formájában. A spirált inkább idősebb, szülésen már átesett nőknek szokták ajánlani. Ha a hormonális megoldás mellett döntesz, csak olyan nőgyógyásztól fogadj el javaslatot, aki alaposan kikérdez, és laborvizsgálatot kér a gyógyszer felírása előtt.
2020. nov. 12. 09:52
 13/26 anonim ***** válasza:
66%
Az ovszeren kivul eleg sokfele fogamzasgatlo lehetoseg van meg ha csak a gyerek miatt vedekeztek hiszen hosszu kapcsolatnal mar elvileg massal nem szexeltek. Vannak helyi fogamzasgatlo eszkozok is ha nem akarsz hormonalisat.
2020. nov. 12. 12:56
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha nem akarsz hormonális fogamzásgátlást, akkor mondd meg a párodnak, hogy létezik férfi hormonális fogamzásgátlás, nézzen utána, aztán döntse el, hogy tényleg gumi nélkül akar-e szexet.
2020. nov. 12. 14:32
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2020. nov. 12. 15:30
 16/26 anonim válasza:
66%
Fogamzasgatlo?!
2020. nov. 12. 15:36
 17/26 A kérdező kommentje:

Rendben köszi a válaszokat. Inkább én maradnék a guminál és nem csinálnék ilyet. Ezt megmondom neki is és vagy elfogadja, vagy elfogadja!!!:D:)

Köszi amúgy a segítségeteket:)

2020. nov. 12. 18:18
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Attól is simán lehetsz terhes, ha nem rakja be. ;) Elég, ha "Rád lő", simán be tud slisszanni. Nem is annyira ritka az ilyen.

De mivel álló brén van nedvesítő cuccli, amiben bizony található sperma, ezért igen, simán lehetsz terhes.

2020. nov. 13. 08:00
 19/26 anonim ***** válasza:
75%
#18: ez hülyeség, ilyen nincs
2020. nov. 13. 11:04
 20/26 anonim ***** válasza:
53%

Elvileg igen, lehetsz.

Pasiként írom, hogy nehéz megállni és kivenni, ha benned va es utána gumit ráerőszakolni. Én gumi nélkül szeretem, ismerem magam, hogy ha megígérem h csak beteszem, akkor az kb annyi is lesz, de nehéz megállni, hogy ne legyen az a "csak még egy lökést gondolat.

Sokkal izgatóbb a pasinak, ha nem a gumi siklik, hanem közvetlenül érintkezik a hüvellyel. És ez elcsábíthatja. Szélsőseges esetben annyira izgató számára a tudat, hogy 1 lökéstől is elmehet...

2020. nov. 16. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!