Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe lehet esni attól, ha...

Teherbe lehet esni attól, ha egy pillanatra beteszi?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

22 éves lány vagyok. Tudom nekem ezt tudnom kellene és ha engem kérdeztek azt mondom rá, hogy igen.

Vőlegényemmel 2,5 éve vagyunk együtt, gumival védekezünk.

Mindenálma, hogy egy pillanatra betehesse félig legalább, majd kihúzza. Tehát nem mozogna bennem.

Én ezt tiltom neki, mert még nem lehet gyerekünk és nem szeretnék kockáztatni.

Ő mondta, hogy próbáljuk meg a várható menses előtti napok egyikén.

Kérlek segítsetek, nagyon szeretem őt és ez minden vágya, viszont teljesen elbizonytalanít, hogy vajon szabad ezt, nem annyira kockázatos vagy nem szabad egyáltalán.., mert meg van az esély.

Ha esetleg bárki aki ezt elolvassa és volt hasonló helyzetben, esetleg kipróbálták ezt írjon.

Az is aki nem helyesli :)

Köszönöm a segítséget! És előre kérem szépen, hogy ne írjatok gonosz kommenteket. :)

2020. nov. 11. 23:23
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
76%

Igen terhes lehetsz, akár menszesz előtt is, csak a nagykönyvben van pont a ciklus közepén.

Na szóval lehetsz, de rettentő csekély esély van rá. De ha beteszi akkor ott lesz digidugi is gumi nélkül

2020. nov. 11. 23:37
 2/26 anonim ***** válasza:
84%
Igen,lehetsz. Ne kockáztass.
2020. nov. 11. 23:44
 3/26 anonim ***** válasza:
83%

Csak ezt kérdezd meg magadtól és tőle is: Megéri kockáztatni?

Mert az esély ott van. De amúgy nem értem miért nem váltotok más fogamzásgátlásra, ha ennyire teljesíteni akarod a vágyát. Máa módszer is van a gumin kívül.

2020. nov. 11. 23:50
 4/26 anonim ***** válasza:
70%
Nem lehetne, hogy más módon védekezzetek? Ha ennyire fontos ez neki esetleg kipróbálhatnátok valami hormonmentes fogamzásgátlást akár...
2020. nov. 11. 23:54
 5/26 anonim ***** válasza:
94%

Kis eséllyel, de terhes lehetsz.

Viszont vigasztalhatod azzal a párod, hogy amikor majd babát akartok és amikor terhes leszel, akkor számtalanszor teljesülhet a vágya.

2020. nov. 11. 23:55
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csináljátok rendesen vagy sehogy. Ennek a "csak beteszem egy pillanatra" dolognak semmi értelme. Élvezetileg nem sokat ad, cserébe ha minimálisan is de kockázat. Az egy alkalmat követi majd a többi, hiszen rákap és egyre tovább mentek. Váltani kell védekezési módszert, vagy elfogadja hogy nincs gumi nélküli tili-toli amíg nem akartok babát. Persze ti tudjátok megéri-e ha majd ott idegeskedsz megjön a menzeszed vagy sem.
2020. nov. 12. 00:00
 7/26 anonim ***** válasza:
98%

Ha tényleg csak ennyi attól biztosan nem leszel terhes. De egyrészt ember legyen a talpán mindkét fél részéről, hogy itt megálltok, másrészt ha igazán fel van izgulva mert soha vagy nagyon rég csinalt ilyet akkor egyetlen becsúszásra beléd élvezhet akaratlanul is.

Szóval a gondok inkább ezek lehetnek.

2020. nov. 12. 04:00
 8/26 anonim ***** válasza:
81%
Fogamzasgatlot valts ki lol ez a kerdes vicc akar lenni???
2020. nov. 12. 04:18
 9/26 anonim ***** válasza:
96%
Haat mi volt, hogy kockaztattunk, de mar hazasok voltunk es ugy vallaltuk a megszakitasos modszert, hogy ha jone a baba sem dol ossze semmi, csak meg elni akartunk, exotikus nyaralas, bulik stb. Nem lettem terhes 1x sem. Mikor eldontottuk, h na akkor tenyleg raallunkna temara es nem vedekezunk elsore osszejott. Tudom ez nem gyakori, de igy volt. En a helyedben hasznalnek azt a pharmatex cuccot es ugy mrgengednem neki, h betegye, ha csak par pillanatrol van szo :D de persze elovaladektol is lehetsz terhes, de azert nem gyakori...
2020. nov. 12. 04:19
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért igy nsgyon minimális lenne az esély (de nem nulla!!). Viszont szinte biztos h rakapna mert h múltkor se volt baj, na érted, nem érdemes kísérteni a sorsot.

Esetleg a menses előtti napokban pharmatexel kiegeszitve h pár mp-re beteszi ha ez olyan fontos. Így még kisebb az esély.

2020. nov. 12. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!