11 napja késik. 2-szer csináltam tesztet 3 és 8 nap késés után de negatív. Lehetek még babás?
Figyelt kérdés
A mellem viszket és néha mintha tűt szurkálnak bele. Állandóan fáradt vagyok és legszívesebben feküdnék és aludnék egész nap. Néha görcsölgetek mintha megjönne, de semmi. Oda lent olyan mintha csöppögne valami, inkább talán fehér folyáshoz hasonlít. Csak csütörtökön megek dokioz, addig teszteljek vagy sem?2007. dec. 17. 19:20
1/1 anonim válasza:
Lehetsz, ha alacsony a hcg szinted és ezért nem mutatta a teszt. Nem akarlak elkesríteni, de én is így jártam (két negatív teszt + minden terhességre utaló jel), dokinál is voltam szerinte is minden utalt a babára, már az ultrahang beutalóm is megvolt. De tegnap 12 nap késéssel megjött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!