Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség alatt kinek mennyi...

Terhesség alatt kinek mennyi volt a reggeli hője ?

Figyelt kérdés
Tegnap és ma teszteltem pozitívat , viszont a reggeli hőm tegnap is és ma is csak 36,6 . Nem túl alacsony ? Lehet mégis meg fog jönni ?
2020. nov. 9. 08:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem erre a kérdésre nagyon nehéz válaszolni, illetve nem is lehet. Ahányan vagyunk, annyi félék. Nekem az alap testhőm pl. alacsony (35,8-35,9), így ha a ciklusom végén 36,6 lenne, az már bíztató jel. Akinek e körül van az alap testhője is, annak kevésbé.
2020. nov. 9. 09:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Ehhez tudni kell pontosan, hogy mikor mennyi a hőd.

Nekem az alaphőm ilyen 36,6 körüli, ami ovukor leesik kb. 36,2-re és a luteálisban felmegy 37,0-re. Mivel évek óta mérem, egy idő után már elég volt csak késéskor, és abból tudtam hogy meg fog-e jönni. Amikor sikerült, akkor is csak a késés napján mértem, 37,0 volt, úgyhogy már szaladtam is lepisilni egy tesztet. Halvány, de egyértelmű pozitív lett, majd két nap múlva megismételtem, akkor már a kontroll csíkkal megegyező erősségű volt.

Úgyhogy ez önmagában kevés adat. Milyen erős volt a teszt? Erősödött valamit a mai?

12 hkm

2020. nov. 9. 09:03
 3/6 A kérdező kommentje:
36.8 - 36.9 ig fel szokott menni
2020. nov. 9. 09:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem az alaphőmhöz képest se ment fel igazán, mikor megfogant a pici.
2020. nov. 9. 09:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Utalhat alacsonyabb progira. Nekem 36.4 az alaphőm terhesen 37-36.8 között mozgott az első 2 hétbe, tovább nem mértem. Nekem ez mellett is alacsonyabb volt a progim. Bár mivel volt már vetélésem én rohantam magán vérvételre hcgt és progit nézetni, aznapi eredmény volt másnapra szerencsémre már 3 hónapja volt időpontom az endokrinológusomhoz így másnap már írta is fel a progit.

De pl hőből azért nehéz bármire is következtetni, 2-3tized ugrálás terhesen is normális. Tesztelj két naponta, ha izgulsz ha erősödget az jó jel, ha panaszod nincs két hét múlva mehetsz már dokihoz, mensi szerint 6. Hét vége felé már szívhang is lehet. Jó egészséget és lehet jobb, ha leállsz a hőméréssel, mert csak stresszeltet :)

2020. nov. 9. 09:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2020. nov. 9. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!