Lehet újra méhenkívüli?
Figyelt kérdés
Elkezdtem szedni 1 hónapja a trimeszter vitamint. Eredménye is lett, mert tegnap pozitívat teszteltem, de barna nagyon kevés folyásom van, de olyan kevés, hogy folyásnak sem mondanám. Lassan 2 éve volt méhenkívüli terhességem. Dokimmal beszéltem, azt mondta, mivel még nagyon fiatal tehesség (4 hetes) így szinte biztos, hogy semmit nem látna. Kérlek mondjatok valami bíztató véleményt. Nem fáj semmim, nem görcsölök egyáltalán. Doki javaslatára szedem a Rutascorbint, Magnéziumot és D vitamint.2020. nov. 5. 10:41
11/11 anonim válasza:
Nagyon sajnálom :( Remélem mihamarabb rendbe jössz lelkileg és újra a babára tudtok összpontosítani. Ilyenkor hiába szeded a folsavat abszolút nem érzékeli a szervezeted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!