Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet újra méhenkívüli?

Lehet újra méhenkívüli?

Figyelt kérdés
Elkezdtem szedni 1 hónapja a trimeszter vitamint. Eredménye is lett, mert tegnap pozitívat teszteltem, de barna nagyon kevés folyásom van, de olyan kevés, hogy folyásnak sem mondanám. Lassan 2 éve volt méhenkívüli terhességem. Dokimmal beszéltem, azt mondta, mivel még nagyon fiatal tehesség (4 hetes) így szinte biztos, hogy semmit nem látna. Kérlek mondjatok valami bíztató véleményt. Nem fáj semmim, nem görcsölök egyáltalán. Doki javaslatára szedem a Rutascorbint, Magnéziumot és D vitamint.

2020. nov. 5. 10:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Méhen kívülire újra iszonyat pici az esély arra én nem is gondolnék és te se tedd :)

Progeszteront azért írhatna fel a barna miatt. Kérj tőle!! Biztos ami biztos alapon, ártani nem árt, viszont, ha kell és csak a progi hiány az ok akkor viszont nagy segítség!

2020. nov. 5. 10:55
 2/11 anonim ***** válasza:
40%
Nem
2020. nov. 5. 11:03
 3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon reménykedem! Köszönöm a válaszaitokat. Szinte napról napra kevesebb a világos barna pecsételés, inkább már csak reggel van és minimális. 11. 25-re kaptam időpontot. Annyira szeretném már tudni, hogy mi a helyzet. Tudom nem sok ez a 2 év, de én nagyon nehezen viseltem. Olyan jó lenne tudni, hogy egy egészséges kis jövevény van a pocakomban és jó helyen!! :( :)
2020. nov. 9. 09:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Minden rendben lesz! Nekem is volt kevés barnázás és mind két esetben baba lett belőle! 😉
2020. nov. 9. 13:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia nagyon kevés az esély a méhen kívüli terhességre de nyilván van esély rá. Az első terhességem alatt én is barnáztam akkor sajnos el is ment a baba..a második terhességem alatt is barnáztam és én is Rutascorbint kaptam rá amúgy minden rendben volt a picivel azt mondták valószínűleg el pattant egy ér és az miatt volt.. szurkolók hogy minden rendben legyen és pihenj sokat tudom nehéz kivárni mire az ember él jut dokihoz de ne gondolj arra hogy valami baj lenne.ha enyhül a Rutascorbintol akkor valószínűleg nincs semmi baj.
2020. nov. 9. 13:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Nektek. Igen, engem is a külömbségekvígasztalnak. Akkor megjött a mensim, most nem, a rutascorbin nagyon jót tett, már csak nagyon minimális van, inkább csak a felkelés utáni órákban. Szóval próbálok pozitívan gondolkodni!
2020. nov. 10. 05:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Még egy kérdésem lenne az utolsó hozzászólóhoz, vagy aki esetleg jártasabb ebben. Gondoljátok, hogy ha a rutascorbin hat az inkább azt jelenti, hogy még kevésbbé méhenkívüli? Bár nem gondolom, mert ez egyfajta vérzéscsökkentő. Szóval miden alsó szervi vérzést csillapít. Vagy rosszul gondolom!?
2020. nov. 10. 08:20
 8/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Gondoltam lezárom a kérdésem. Sajnos november 20-án missed ab lett a vége.. :(
2021. febr. 8. 10:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező

Mi történt h így kellett befejezni?

2021. jún. 17. 21:20
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem tudunk semmit. Azt mondták, h ez sajnos sokszor előfordul, de èn nem hagytam magam. Orvost váltottam, ès elkezdtem utána olvasni a dolgoknak. Kiderült, h leiden mutációm van, MTHFR heterozygota, szóval a folsavat sem hasznosítja a szervezetem. Most pihenünk ès hagyjuk a baba tèmát... :(
2021. jún. 18. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!