Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esély a terhességre?

Mennyi az esély a terhességre?

Figyelt kérdés
Vasárnap még kicsit meg volt a menstruációm. De már egész hétvégén alig. Tegnap ( kedden), oltárit sexeltünk. El is ment belém telibe a végén.
2020. nov. 4. 19:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer én is jártam így, nem lett baba belőle. Nem irattam esemeny utánit, ugy voltam vele, hogy ha jönni akar, akkor jöjjön. Ha nektek is szinte mindegy, akkor felesleges.
2020. nov. 4. 20:27
 12/14 anonim válasza:
100%
Simán lehetsz terhes.
2020. nov. 4. 20:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok az esélye
2020. nov. 4. 21:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Amikor menzesz előtt 2 nappal ment el bennem, akkor én sem lettem terhes. Rá egy hónapra menzesz után pár nappal ment el, és akkor már terhes lettem.

Az a helyzet, hogy megfelelő körülmények között több napig is elvannak a spermiumok, és ha véletlen előbbre esik a ciklusodban az ovu, és nem közép időre, akkor általában esélyes szokott lenni a terhesség. :)

2020. nov. 12. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!