Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Végezhetek már terhességi...

Végezhetek már terhességi tesztet?

Figyelt kérdés
Október 10-én szeretkeztünk a párommal, de másnap meg is jött. Kb 1 hét múlva fog megjönni (sosem pontos). Néha szúrkál a hasam, ma a derekam fájt, de mellfeszülésem nincs, de viszont nem is mindig szokott lenni. Végezhetek tesztet, vagy ha csak nem jön meg?

2020. nov. 4. 17:24
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm egyébként a segítséget, hasznos volt számomra.
2020. nov. 4. 19:33
 22/29 A kérdező kommentje:
Negatív lett a teszt tegnap reggel, de sok a folyasom, es fehér, es szurkal a hasam meg mindig csak neha, valóban nem terhesseg jele? Meg mindig nem jött meg, de meg nincs itt a napja
2020. nov. 6. 18:26
 23/29 anonim ***** válasza:
Ha terhesség okozná a tünetet akkor a teszt is pozi lenne.
2020. nov. 6. 18:38
 24/29 anonim ***** válasza:
52%
Fogyatékos vagy!
2020. nov. 6. 18:58
 25/29 anonim ***** válasza:

Nem 13 vagy hanem 15. Sokkal jobb...

Sok eszetek van ha nem vedekeztek ilyen korba... nem is ertem az ilyet anyammm.....

2020. nov. 9. 12:58
 26/29 A kérdező kommentje:
Idosebb vagyok 15-nel:)
2020. nov. 10. 00:14
 27/29 anonim ***** válasza:
X-epil tesztek amugy a legsz.rabbak, amikor terhes voltam egy sokkal olcsobb kimutatta, x-epil nem 😀 persze nem megijeszteni akarlak, de inkabb 15-os erossegut vegyel, plane ha ilyen koran szeretnel tesztelni.
2020. nov. 13. 19:46
 28/29 anonim ***** válasza:
Terhes vagy! Gond terhes!
2020. nov. 13. 20:05
 29/29 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy rendszeresen elszakad a gumi. Azt szarul használjátok. De könnyebb ezt mondani, hogy nyugtasd magad, amiért utáljátok az óvszert. Nyugi, én is, de van másféle megbízható védekezés is. Mivel azt se tudod, hogy menzesz előtt egy nappal nem ovulálsz( épp leválik a méhnyálkahartyád) a spermiumok meg nem élnek el az ovulációdig, akkor se ha korai ovud van.. olvass már el egy nyolcadikos könyvet a női nemi ciklus működéséről vagy guglizd már ki, hogy képbe kerülj! Amúgy meg védekezzetek könyörgöm, ha nem akarsz terhes lenni. Ja és a negatív teszt azt jelenti, hogy nem vagy terhes ( vagy korán teszteltél, de ha 14 nap óta nem szexeltetek védekezés nélkül, nem vagy az)

Most valszeg ovulálsz és azt érzed.

2020. nov. 14. 08:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!