Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Végezhetek már terhességi...

Végezhetek már terhességi tesztet?

Figyelt kérdés
Október 10-én szeretkeztünk a párommal, de másnap meg is jött. Kb 1 hét múlva fog megjönni (sosem pontos). Néha szúrkál a hasam, ma a derekam fájt, de mellfeszülésem nincs, de viszont nem is mindig szokott lenni. Végezhetek tesztet, vagy ha csak nem jön meg?

2020. nov. 4. 17:24
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Persze, hogy tudom. Nem szeretnénk gyermeket. De, a mellfeszülés, és a "meg akar jönni" érzés lehet terhes tünet. Peteérésem az aktus előtt volt 2 héttel körülbelül, a párom nem élvezett belém, de nem is védekeztünk.
2020. nov. 4. 18:53
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Akkor akarsz gyereket, hiszen nem védekeztek. A megszakítás nem az. Csinálj, amit akarsz. De komolyan minden szex után két héttel tesztelgetni fogsz? Olcsóbb lesz, mint egy csomag gumi?

Lehet terhestünet a pozitív teszt és kimaradt vérzés után. Előtte meg sima premens tünet.

De amúgy nagyon gáz vagy. :(

2020. nov. 4. 18:59
 13/29 A kérdező kommentje:
Basszus, nem értem minek bunkónak lenni. Egy kérdést tettem fel, hogy érdemes-e, vagy várjak még a menstruáció késéséig. Biztos fog késni, mert sokat stresszeltem.
2020. nov. 4. 19:03
 14/29 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm szépen a válaszod.
2020. nov. 4. 19:04
 15/29 anonim ***** válasza:
51%

Tuti nem vagy terhes. A tüneteidet az ovuláció is okozhatja, illetve mivel nagyon fiatal vagy még normális a bizonytalan ciklus kb 20 éves korig. Két héttel ovu után nem lehet teherbe esni...de ugye ez csak akkor igaz, ha lh tesztet használsz és igazolod vele az ovut. 18 nappal aktus után 100%-ot mutat a teszt, ha terhes lennél erős pozi lenne már most is. De tuti nem vagy az....nem ovu időben voltatok együtt hiszen mensi előtt kb 2 héttel történik, ráadásul el se ment benned. Védekezz mert hosszú stresszes éveid lesznek így szex terén. Ha a farkát beteszi már nem nulla az esélye egy terhességnek és általában az ilyen hülyeségekből és 1 százalékokból lesznek a tini anyukák mert persze tuti összejön a lehetetlen.

Szóval számolj mikor voltatok egyútt úgy csináld a tesztet. Mellesleg nem létezik olyan tünet amit csak a terhesség okozhat. A hormonok okozzák és bennünk nőkben szűntelenül változik a szintjük....minden tünet bármikor jöhet elég egy kis hormonális ingadozás... szóval nyugi

2020. nov. 4. 19:17
 16/29 anonim ***** válasza:
75%

"Október 10-én szeretkeztünk a párommal, de másnap meg is jött"

Vagyis nem vagy terhes. Hány éves vagy? 13? Inkább ne szexelj, tanulj, okosodj, tájékozódj, pls

2020. nov. 4. 19:21
 17/29 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Megnyugtatott :) Bár azért mégis elvégzem, nehogy belekerüljek abba a pár százalékba. Rengeteget stresszelek, sokat volt olyan, hogy tüneteket képzeltem be.
2020. nov. 4. 19:24
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
És akkor miért nem védekeztek? Ha eleve stresszes típus vagy? Nem is értem...
2020. nov. 4. 19:27
 19/29 A kérdező kommentje:
Idősebb vagyok, mint 13, de azért sosem 100%, hogy nem lehetek terhes. Mivel idegeskedek, ezért inkább a biztonság kedvéért szeretnék. Nem vesztek vele semmit
2020. nov. 4. 19:28
 20/29 A kérdező kommentje:
Ha védekezünk, ha nem, bennem valamiért mindig elszakad, pedig óvatosak vagyunk, és a barátom rendesen húzza fel a gumit, nem kapkod, hanem odafigyel..
2020. nov. 4. 19:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!