Terhesség elején mi okozza a vérzést?
Figyelt kérdés
Menstruáció után vagyok 5 héttel. Több pozitív tesztet is csináltam. Ma reggel elkezdtem vérezni,élenkpiros vérrel.
Rohanok be az orvoshoz.
Mi okozhatja?
Járt már valaki így?
2020. nov. 4. 08:35
11/17 anonim válasza:
Nagyon kicsi az esély, elég vékony a nyálkahártya, ilyenkor már 10mm felett kellene legyen jócskán. :( Sajnálom én személy szerint nem reménykednék, de azért a legjobbakat kívánom!
12/17 A kérdező kommentje:
Én ezt nem értem,hogy mért mutatta ki 3 különböző teszt is a terhességet...
2020. nov. 4. 11:22
13/17 anonim válasza:
Mert valószínűleg elindult valami, de meg is szakadt a folyamat. Kémiai terhességnek hívják.
14/17 anonim válasza:
Ahogy a 13-as írja. Elég vékony a nyálkahártya nyilván nem sikerült rendesen megtapadni. Meg ugye sajnos a pozitív tesztek még soha nem garanciák :( Nekem is voltak bazi erős tesztjeim, 6 hetesen minden ok, majd 9 hetesen meg mehettem műtétre :( Sajnálom, szörnyű ezt megtapasztalni, de ne adjátok fel! Ritka, hogy egymás után kétszer is rosszul végződik.
Ugye két vérvételt kért a doki? Mert abból látszik, hogy élő e a terhesség vagy sem. Két nap eltéréssel.
Nyilván most a rosszabbra kell számítani, de sose lehet tudni :S
15/17 A kérdező kommentje:
Egy beutalót kaptam. Holnap kell mennem,pénteken meg vissza a dokihoz.
2020. nov. 4. 11:46
16/17 anonim válasza:
A korai terhességek nagyon nagy része ér véget vetéléssel. Régen is, most is. Ha kb 5 hetes terhesnek mondod magad, az annyit jelent hogy kb egy hetet késett a menzeszed. Ezt régen ugye meg nem is tesztelték a nők, nem is tudták, hogy terhesek. Csak késett egy kicsit azt jóvan. Ilyen korai terhességnél a szervezet szelektál és a nem életképes életkezdeményeket elengedi. Sosem szokott kiderülni, hogy konkrétan mi volt a probléma, kivéve, ha neked valamilyen betegségekre derülne fény. Reméljük nem és legközelebb sikerrel jártok.
17/17 anonim válasza:
Sajnos valószínűleg csak kémiai terhesség. Elindult de nem fejlődik tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!