Terhesség elején mi okozza a vérzést?
Menstruáció után vagyok 5 héttel. Több pozitív tesztet is csináltam. Ma reggel elkezdtem vérezni,élenkpiros vérrel.
Rohanok be az orvoshoz.
Mi okozhatja?
Járt már valaki így?
Tehát egy hete késik, sajnos lehet spontán vetélés is. De lehet valami hematóma, ami csak vérzést okoz, de nem okoz vetélést, lehet, hogy rossz helyen tapad a pici, ilyenkor vagy megmarad vagy nem, de sokat kell pihenni, és lehet, hogy méhen kívüli :(
Sajnos a vérzés a legtöbbször rossz jel, nagyon szorítok, hogy még is jól végződjön. Bízni kell, hogy a jobb verzió a ludas!
Ráadásul görcsölök is. :'(
Megírom majd,hogy mit mondott az orvos.
Nem hívtak be sürgősséggel?? Vérző terheseket be szokták!
Addig is, próbálj megnyugodni, iggaz, ritkán, de azért van az úgy, hogy random vérzik az ember. A húgom első terhességével nem viccelek, 6-szor rohant be zokogva a kórházba spontán vérzéssel, nem tudták kideríteni, mi az istentől vérzik neki. Tökéletesen egészséges fia született időre. Azóta se tudja senki, mi történt, a második terhességével egyszer sem volt semmi probléma.
Nem,előre veszik a pocakos kismamákat terhes gondozásra.
Voltam mosdóban is,és rendes menstruációs vérzés. Azóta is várok türelemmel.
4,5 mm a nyálkahártya.
Nincs graviditásra utaló jel jelenleg. A doki vetélésre gyanakszik,de nincsenek benne darabok. Kaptam beutalót béta hcg vérvizsgálatra.
Drága kérdező, nagyon szorítok neked, hogy a lehető legjobban alakuljon minden🙏🏼
1-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!