Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik voltak az első tüneteitek,...

Mik voltak az első tüneteitek, mikor teherbe estetek?

Figyelt kérdés
Értem itt ez alatt, hogy a "nem várt" előtt derékfájás, mellfájdalom, illetve ez a mindjárt megjön érzés jelen volt?
2020. nov. 2. 15:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindjárt megjön érzés volt, plusz beteg voltam, úgyhogy nagyon nem is foglalkoztam ezzel. Az volt a különbség az előzőkhöz képest, hogy amikor görcsölt a hasam és megsimogattam, elmúlt. Nagyon érdekes volt, ezelőtt hiába csináltam bármit, ha görcsölt akkor görcsölt.😁
2020. nov. 2. 15:35
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Hányinger kb minden kajától.

Amit elbírtam viselni az a sajtos tallér volt. Több napig csak azt ettem.

2020. nov. 2. 15:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Minden olyan volt mint a szokásos pms, derékfájás, mellfeszülés, puffadás, talán máshol fájt a hasam, nem teli alhas hanem köldök alatt a méhem. Ami fura volt émelyegtem megallás nélkúl és napközben nagyon megszédültem....ugye ez azért nem szokványos xD szóval teszteltem és pozi lett 4 nappal nem várt előtt.
2020. nov. 2. 15:48
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Igazából semmi ... Talán az hogy fáradtabb voltam de azt a melóra fogtam...de inkább megérzés volt.

Tetováltatni mentem volna azon a héten... De úgy éreztem hogy most kell egy teszt... És még jó hogy így tettem 😅

2020. nov. 2. 16:17
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
A mellem nagyon feszült, fájt. A hatodik hétig csak ez az egy tünetem volt, utána jött a hányinger, a szagoktól való undorodás.
2020. nov. 2. 16:20
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Kifulladás pár lépéstől és rettentő fáradtság, derék fájdalom voltak az első jelek, illetve alhasi melegséget éreztem. Mivel rendszertelen volt a ciklusom hónapok óta, biztos voltam benne, hogy nem sikerült csak késik. Egy hét késés után teszteltem, egyértelmű pozitívat.
2020. nov. 2. 16:54
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Másképp fájtal a melleim, mint menzesz előtt. Később is kezdte és teljesen más jellegű volt, valamint a hasfájás is más volt. Már negyedik alkalommal teszt nélkül is tudtam, hogy baba van :)
2020. nov. 2. 16:59
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

A "mindjárt megjön" érzés szerintem nem tünet, tekintve, hogy menstruáció előtt is van, és nem a terhességet jelzi, csak annyi, hogy esetleg terhesség előtt a szervezeted még nem állt rá a tudatra, hogy most nem fogsz menstruálni.

Sőt, ilyenkor még nincsenek is konkrét tünetek, inkább a tünetek elmaradása vagy a megszokottól másképp törtènő érzékelése jelentht valamit. Mint ahogy itt írza a 7-es, hogy masképp fájt a melle.

Nekem meg elmaradt a minden hónapban jellemző görcs és mindjárt megjön érzés, ami mindig megelőzte 4-5 nappal a menstruációmat. Innen gondoltam, hogy sikerülhetett, hiszen máskor mindig megvolt ez az èrzes.

2020. nov. 2. 17:12
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem volt, később sem
2020. nov. 2. 17:16
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Hasfájás és derékfájás. Sőt folyamatosan éhes voltam. Hányingerem nem nagyon volt egyik terhesség alatt sem.
2020. nov. 2. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!