Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jászberény, Dr. Dallos László....

Jászberény, Dr. Dallos László. vélemény?

Figyelt kérdés

Most szeretnék doktort váltani utána kerestem már de a vélemények többsége több éves.

Valakinek valami friss tapasztalat a doktorról?

2020. okt. 29. 16:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lépj be facebookon a "Jászberényben szültem" csoportba, ott sok infót fogsz kapni.
2020. okt. 29. 16:59
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Jászberényben akkor szülj, ha mem érdekel sem a magad, sem a gyereked egészsége...

Egy mészárszék a hatvanival egyetemben.

2020. okt. 29. 17:18
 3/12 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Utolsó, ez nem igaz. Mindkét gyerekemet itt szültem (a másodikat 7 hete), semmi gond nem volt. A szülésznők például szuperek.
2020. okt. 29. 17:49
 4/12 anonim ***** válasza:

én most pozi teszt után 2x voltam Dallosnál. Nekem nincs vele rossz tapasztalatom, mondjuk azt nem mondanám, hogy túl sok mindenről tájékoztatott volna😅 de tényleg normális volt. 2 alkalomból a szakmai tudását nem tudom megítélni.

Te kihez jársz és miért szeretnél váltani?

kicsit off kérdés: a 12.heti genetikai uht hol csinálják? 🤔

2020. okt. 29. 23:03
 5/12 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Én az Istenhegyin csináltattam a 12 hetes ultrahangot, de amúgy bent a kórházban csinálják. Ha Dalloshoz jársz, akkor kérj úgy időpontot, hogy ő legyen uh-on.
2020. okt. 30. 06:19
 6/12 A kérdező kommentje:

Babát szeretnénk és legalább egy éve semmi eredmény a mostani dokinál.. Vérvételre sem küldött még el.

Nekem ez már kicsit sok..

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2020. okt. 30. 07:34
 7/12 anonim ***** válasza:

1es! kértem már időpontot. Akkor ugyanoda, Dallos rendelőjébe kell menni? vagy ezt másik helyen csinálják?

4es

2020. okt. 30. 10:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Az ultrahangos rendelőben csinálják. Van egy beugró folyosó rész (nagyon nehéz így elmagyarázni, de biztosan megtalálod, a főnővéri szoba van vele szemben) és ott van. 1.vagyok
2020. okt. 30. 10:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ugyanígy vagyok a Dallos doktorúrral, majd 10 éves vélemények és árak vannak itt, ez a legfrissebb kérdés. Neked lett tapasztalatod azóta? Remélem a probléma is megoldódott!?
2023. márc. 5. 10:11
 10/12 A kérdező kommentje:

Szia, voltam nála egy alkalommal. Akkor egy vizsgálat volt kb 15e. ( csak uh-t csinált)

Most már 25e is van ha jól tudom. Akkor még a kórházba rendelt mostmár elköltözött a magánrendelése.

Teherbeesés céljából mentem, különösképpen nem foglalkozott velem, elküldött vérvételre aztán mondta, hogy mikor megjön az eredmény akkor hívjam fel. Sokszor próbáltam elérni mindig eredménytelenül. Mikor végre sikerült, egyhén bunkó módon nem foglalkozott az eredmény megtekintésével csak hozzám vágta, hogy menjek ezzel a papírral belgyógyászatra.

Ezután nem foglalkoztam vele, Zrupkó doktor úrhoz mentem aki nagyon kedves volt és másfél év sikertelenség után nála kb. 5 hónap után teherbe is estem. :)

2023. márc. 5. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!