Jászberény, Dr. Dallos László. vélemény?
Most szeretnék doktort váltani utána kerestem már de a vélemények többsége több éves.
Valakinek valami friss tapasztalat a doktorról?
Jászberényben akkor szülj, ha mem érdekel sem a magad, sem a gyereked egészsége...
Egy mészárszék a hatvanival egyetemben.
én most pozi teszt után 2x voltam Dallosnál. Nekem nincs vele rossz tapasztalatom, mondjuk azt nem mondanám, hogy túl sok mindenről tájékoztatott volna😅 de tényleg normális volt. 2 alkalomból a szakmai tudását nem tudom megítélni.
Te kihez jársz és miért szeretnél váltani?
kicsit off kérdés: a 12.heti genetikai uht hol csinálják? 🤔
Babát szeretnénk és legalább egy éve semmi eredmény a mostani dokinál.. Vérvételre sem küldött még el.
Nekem ez már kicsit sok..
Köszönöm az eddigi válaszokat!
1es! kértem már időpontot. Akkor ugyanoda, Dallos rendelőjébe kell menni? vagy ezt másik helyen csinálják?
4es
Szia, voltam nála egy alkalommal. Akkor egy vizsgálat volt kb 15e. ( csak uh-t csinált)
Most már 25e is van ha jól tudom. Akkor még a kórházba rendelt mostmár elköltözött a magánrendelése.
Teherbeesés céljából mentem, különösképpen nem foglalkozott velem, elküldött vérvételre aztán mondta, hogy mikor megjön az eredmény akkor hívjam fel. Sokszor próbáltam elérni mindig eredménytelenül. Mikor végre sikerült, egyhén bunkó módon nem foglalkozott az eredmény megtekintésével csak hozzám vágta, hogy menjek ezzel a papírral belgyógyászatra.
Ezután nem foglalkoztam vele, Zrupkó doktor úrhoz mentem aki nagyon kedves volt és másfél év sikertelenség után nála kb. 5 hónap után teherbe is estem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!