Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esett már teherbe így valaki?

Esett már teherbe így valaki?

Figyelt kérdés

Legutóbbi menstruációm utolsó napján (5 nap) védekezés nélkül voltunk együtt a párommal. Általánosságban 26 naposak a ciklusaim. Ritkán jön meg 28 napra. Ma vagyok a ciklusom 17. napján. Tegnap óta enyhe, (néha szúrkál is) tompa megjön érzésem van odalent. Nem mondanám fájdalmasnak csak olyan fura feszülő érzés. Más '' tünetem''nincs, beképzelni pedig nem akarok hozzá. 😁 Lehetséges, hogy a beágyazódás tünetei ezek? Vagy az nagyon korai lenne?

Igazából a pozitív terhességi tesztet karácsonyra szeretnénk, természetesen ha előbb lenne is nagyon örülnénk. Kezdő '' kismama akarok lenni '' vagyok. Sokat olvastam internetet, illetve itt is hasonló kérdéseket, ha kérhetem megalázó, bunkó válaszokat mellőzzük! ☺️

2020. okt. 29. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rövid ciklusnál előfordulhat, bár ritka, hogy az ötödik napon valaki képes legyen teherbeesni, de nem kizárt persze. Én a beágyazódási tünetekben nem hiszek, legalábbis a próbálkozós, "kismama akarok lenni" hónapjaimban tünetek egész változatos sorát tudtam produkálni.

Ha babát akartok, akkor érdemes nem ilyen kevéssé esélyes napot becélozni, hanem "rendesen" csinálni.

2020. okt. 29. 14:18
 2/7 A kérdező kommentje:
És így, hogy nekem 26 naposak ciklusaim akkor leginkább 13. napon érdemes próbálkozni? :) Picit hülye vagyok ilyen téren sajnos! :)
2020. okt. 29. 14:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg 26-14 nap, akkor 12 nap környékén kellene lennie az ovunak, de jobb, ha tesztelsz ovu teszttel és ha követed a hőmérsékletedet az is jó lenne, több mindent lehetne a ciklusodból megtudni.
2020. okt. 29. 14:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tankönyvileg igen, de nem nem vagyunk gépek, úgyhogy érdemes "körbelőni" az ovulációt, tehát a kiszámolt előtt 5-6 nappal kezdeni a próbálkozást egészen utána 3-4-gyel. Nekem is 26 naposak a ciklusaim, de a 11. napon volt ovulációm a sikeres hónapban valószínűleg a baba méretei meg a teszt alapján. Szóval ne napban, hanem napokban gondolkozz.
2020. okt. 29. 14:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Minden másnap tenni kell érte.
2020. okt. 29. 15:53
 6/7 anonim ***** válasza:
A lányom így fogant, a menstruációm utolsó napján. Legalábbis az ultrahangokon mért méretei alapján így gondolom. De mi onnantól kezdve, hogy a vérzésem alábbhagyott, kb kétnaponta együtt voltunk, szóval sosem tudjuk meg. Igazából ez a legbiztosabb megoldás, vérzéstől vérzésig kétnaponta együtt lenni, akkor spermium is termelődik elég és tutibiztos, hogy betaláljátok az ovu idejét, akármikor is van. Nekem az ovutesztekkel sajna sosem volt szerencsém, sosem mutatott pozitívat, amikor naptár szerint kellett volna lennie, szóval hamar feladtam, és igazából ez könnyebb is, hogy nem méregetsz meg számolgatsz meg tippelgetsz, hanem csak simán együtt vagytok ilyen időközönként.
2020. okt. 29. 16:20
 7/7 anonim ***** válasza:
És 12 napja nem volt szex? Gyereket csinálni úgy szokás....ha meg ennyire ritkán vagytok együtt, legalább jobban időzítsd. 26 napos ciklusnál 12. Nap környékén van ovuláció elvileg.
2020. okt. 29. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!