Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez már pozitív...

Szerintetek ez már pozitív vagy inkább holnap lesz az ?

Figyelt kérdés

A ciklus.hu 30.ára írja az ovulációt ,de kissé rendszertelen a menstruációm így nem bízok az alkalmazásban teljesen.

Mikor legyünk együtt pontosan a párommal?! A pozitív utàni napon? neki kicsit kevés a mozgó spermiumok száma. 15.ciklus napon vagyok október 14.en jott meg de csak barnazas es 15.en mar rendes piros ver.

[link]

2020. okt. 29. 12:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Azt hogy érted hogy 2 hét múlva derül ki, hogy megjön e ?

2020. okt. 29. 19:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen, bocsi. Szóval ha nem akarsz semmikepp lemaradni rola, akkor most lehet meg 2 hetig tesztelni kene. De ha ugy erzed nem sos, akkor most meg 1-2 napig nezd aztan kb ket mulva ha megjon akkor mar biztis lesz, hogy lecsusztal rola. Addig meg max legyetek egyutt 2 naponta. Nekem annyira jellegzetes tünetei vannak az ovunak, es azt azt koveto par napnak, hogy igazabol nem is ertem minek hőmérőzök :D
2020. okt. 29. 20:06
 13/17 A kérdező kommentje:

[link]

Mai delelotti tesztem .... en mar ezt nem ertem. Ennyire ingadozhat az lh szintem?

Ez mar pozitív lenne? A ciklus.hu mára írja ma vagyok a 17.ciklus napon

2020. okt. 30. 12:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Na ez pozi! Igen ingadozhat, ovu előtt gyakran lehet pozi közeli :) Ha zavar, használj majd kevésbé érzékenyt.
2020. okt. 30. 12:30
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Csak nem értettem hogy tegnap delelott pozitiv kozeli mar csak kicsi kellett volt este meg epphogy megjelent a csik ma delelott meg megint erosebb. Így honnan tudom ha negativ lesz pozitiv utan? Mert gyanitom ha megint csinalnek este megint olyan lenne mint a tegnap esti. Lehet nekem a delelottit kell neznem mindig?!

2020. okt. 30. 12:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Ki kell tapasztalni a tesztet, ha túl gyakran látod pozi közelinek akkor kevésbé érzékeny kell, pl 20-as helyett 25, akkor nem lesz kétes a dolog :) De olyna is lehet, hogy gyakran pozi közeli és így kimarad az ovu. Ilyen is előfordul, viszont az biztos, hogy a pozitív az egyértelmű lesz, ugyan ezt már pozinak látom, de ha ennyiszer volt hasonló akkor lehet még lesz ez ennél erősebb is. Ne add fel, sajnos kell pár ciklus mire ráérez az ember, hogy hogyan miként használja és melyik érzékenységű a jó.

Nekem a 25-ös soha nem lett pozi, de még pozi közeli sem. 15-ös meg 5 napig erős pozit mutatott... 20-as vált be végül. Ha kétesnek látod a pozit akkor érdemes még 2-3 napot tesztelni.

2020. okt. 30. 12:52
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ igen , engem ez zavart meg hogy tegnap délelött majdnem pozitív volt este meg szinte alig hogy megjelent a második csík ma délelőtt meg ismét pozi közeli vagy pozitív amit ugye be is linkeltem. Fura volt nekem hogy délelőttönként látszik hogy valami történik az esti tesztelésekbe meg semmi :/ tegnap azt hittem la maradtam a két teszt között a csúcsról de ma is pozitív lett az esti megint negatív lenne így a negatívot nem tudom mikor hidjem el lehet ha a délelőtti is halvány lesz
2020. okt. 30. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!