Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A tünetek alapján ez a beágyaz...

A tünetek alapján ez a beágyazódás?

Figyelt kérdés

3 napja este éles szúrást éreztem a hasamban, egymás után 2x-3x,sima késszúrás szerűt. 2 napja, estére belázasodtam, nem fájt semmim másnapra el is múlt, vagyis tegnapra. A Tegnapi nap, barnás vért vettem észre a fehérneműmön, zuhanyzás előtt. Én a napokra (egy applikáció miatt) az ovulációt vártam, tesztet is csináltam rá, igaz halvány volt, mind azt hittem most lesz akkor az ovuláció, na de rákerestem az ovuláció tüneire, de amiket olvastam mind-mind a beágyazódásra passzolt.

Akkor ez most a beágyazódás? A nemvárt 11 nap múlva esedékes.

2020. okt. 28. 09:38
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
17 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem az ovu, és ovus vérzés is elofordulhat.
2020. okt. 28. 09:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azért titkon bízom benne, hogy beágyazódás, sajnos van egy elvesztett angyalkánk már. :(
2020. okt. 28. 10:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Az ovulációs tesztjeim mind negatívak, halványodnak már napok óta.
2020. okt. 28. 12:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnálom! Vezess hőgörbét, abból tudni fogod, mikor van ovu! :)
2020. okt. 28. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!