Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most pozitív ovulációs...

Ez most pozitív ovulációs teszt? 34 napos a ciklusom most vagyok a 18.napon

Figyelt kérdés
Ovulációs teszt
2020. okt. 27. 23:07
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
2020. okt. 27. 23:10
 2/17 anonim ***** válasza:
A google drive nem igazán alkalmas arra, hogy képet mutogass rajta nyilvánosan. Töltsd fel a képfeltöltés-re vagy hasonló oldalra.
2020. okt. 28. 02:56
 3/17 anonim ***** válasza:

Ez igaz, én sem láttam semmit. Engedély kellett volna hozzá, mivel a privát képed. Igaz, én nem voltam bejelentkezve a Google drive fiókomba, de bejelentkezés után sem engedett semmit.

Így csak tippelni tudok.

Egyébként neked tű pontos a ciklusod, hogy mindig 34 nap, mint írod?

Remélem, nem naptár módszerrel, vagy megszakítással védekeztek.

Ha igen, akkor lehet ez egy pozitív teszt.

2020. okt. 28. 04:28
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem naptári módszerrel védekezünk, babát szeretnénk azért vagyok kíváncsi hogy ez most pozitív ovulációs teszt vagy nem meg sose használtam ilyet eddig. Nem tudom hogy hogy kell másképp képet fel rakni
2020. okt. 28. 09:27
 5/17 anonim ***** válasza:

Általában a pozitív terhességi teszteket két párhuzamos vonal ||

Vagy + jel jelzi.

Ha a második vonal halvány, attól még lehet ppozitív, csak épp kevesebb a terhességet jelző HCG szint.

[link]

Ha képet szeretnél ide belinkelni, akkor keress, egy képfeltöltő oldalt, töltsd oda fel (amit később törölhetsz is), majd a linkjét illeszd ide be. A Google keres neked képfeltöltő oldalakat, ha akarsz, akár magyar nyelvűeket is, csak akkor úgy kell beírni a Google-ba.

2020. okt. 28. 11:40
 6/17 A kérdező kommentje:
2020. okt. 28. 11:51
 7/17 A kérdező kommentje:
Nekem ez ovulációs teszt!!
2020. okt. 28. 11:52
 8/17 anonim ***** válasza:

Ja, oké.

Akkor ajánlom ezt:

"Pozitív ovulációs teszt

Ha a második csík ugyanolyan vagy sötétebb, mint a kontroll csík, akkor az ovulációs teszt pozitív eredményt mutat. A pozitív eredmény a termékeny időszakot jelzi, a tesztelés idejétől számított 24-36 órában van esély a petesejt megtermékenyülésére. Pozitív eredmény esetén vagy a tesztelés napjának estéjére vagy a másnap reggelre érdemes az együttlétet tervezni.

Az LH szint változása a ciklus idején egy harang görbe alakját írja le. A változásnak előbb van egy felszálló, majd egy leszálló ága. Ez azt jelenti, hogy 2 vagy akár 3 egymást követő napon is lehet pozitív az ovulációs teszt eredménye. Az első teszt a felszálló ágban, a második a csúcson, a harmadik a leszálló ágon jelez magas LH értéket. A 24-36 órás időtartamot figyelembe véve a peteérés ilyenkor vagy az utolsó pozitív ovulációs teszt napján vagy azt követően következik be.

Negatív ovulációs teszt

Ha a második csík a kontroll csíknál világosabb, kevésbé intenzív, akkor az ovulációs teszt negatív. A negatív eredmény azt jelenti, hogy a szervezeted LH szintje nem éri el az ovulációs teszt érzékenységi szintjét. Negatív ovulációs teszt esetén másnap ismét el kell végezni a tesztelést.

Eredménytelen ovulációs teszt

Ha a kontroll csíkon kívül nem jelenik meg második csík, akkor a tesztelés eredménytelen volt, második tesztre van szükség. Ezt rögtön az első eredménytelen teszt után elvégezheted."

Részletesen lásd itt:

[link]

Egyébként mindig a használati útmutató az irányadó.

Az sem mindegy mennyi ideig áztatod a vizeletbe a csíkot.

2020. okt. 28. 12:00
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ☺️ tegnap csináltam a tesztet és tegnap együtt voltunk ma tegnap is meg ma is tojásfehérje szerű folyasom volt csak ma volt benne egy hajszál vér ezt nem tudom hogy mitől lehet ez az jelenti hogy akkor most van az ovuláció vagy valakinek volt már hasonló?
2020. okt. 28. 12:18
 10/17 anonim ***** válasza:

"Ovuláció körüli napok: a váladék tiszta, átlátszó és nyúlós (mint a tojásfehérje), a hüvelyi nedvességérzet pedig fokozódik. Ezekben a napokban a legnagyobb a valószínűsége a teherbeesésnek."

[link]

Igen, most van az ovuláció.

2020. okt. 28. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!