Nesszi99 kérdése:

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Ez így mondjuk hülye kérdés mert az esély mindig megvan rá,hogy teherbe essen az ember de anyu állítja,hogy kismama vagyok. Szóval...megszakításosan védekezünk a párommal mindig. A menzeszem elég jól beállt az utóbbi hónapokban. Mindig 10.-12. között jött meg. Nos. Ebben a hónapban nem. Épp házat vásárolunk, elég ideges is vagyok miatta így az első hétben fel sem tűnt hogy késik. Kb. egy hete fáj a hasam allja,hol görcsöl, hol pedig oldalt szurkál. Állandóan éhes vagyok főleg esténként (amúgy napi 1x szoktam enni.) Tegnap savanyúubit ettem magában. Nem sokat de akkor is. Nem merek tesztet csinálni mert félek hogy csak bebeszélem magamnak. Nem tervezünk még kisbabát de ha arra gondolok hogy megfogant már most szeretem..csalódás lenne a negatív teszt pedig tudom, hogy most a házvásárlás az első amivel foglalkoznunk kell.

2020. okt. 27. 10:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
96%

Kedves kérdező!

Nem vagyok a kisbarátod először is...

A másik, nem azzal van a probléma, hogy anyukáddal megbeszélted, sőt, ez dícseretes, mert ezek szerint jó a viszonyotok. De az a kijelentés, hogy "anyu állitja, hogy kismama vagyok", na ez elég érettlenül hangzik. 1 szóval nem állítottam, hogy mással, köztük a pároddal nem beszélted meg, ezt más írta, ne rám verd...

Az, hogy tesztelj, azt mondani kell?! Egy érett, felnőtt nőnek az az első, hogy elmegy a boltba, patikába, drogériába, bánomisénhova, es vesz egy tesztet, amit rendeltetés szerűen megcsinál... ezzel is megtudva, terhes-e, vagy sem. Nem tudom ehhez miért kell idegenek megerősítése.

Erre a kérdésedre az ég világon senki, de még talán a jóisten sem tud valasut adni, akkor mit vártál?!

Szexeltél? Igen

Védekeztetek? Nem (mivel a megszakítás nem védekezés)

Lehetsz-e terhes? Persze hogy lehetsz...

Kérlek menj, vegyél egy tesztet, és csináld meg.

Na mostmár jo vagyok?!

5ös voltam.

2020. okt. 27. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!