Nesszi99 kérdése:

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Ez így mondjuk hülye kérdés mert az esély mindig megvan rá,hogy teherbe essen az ember de anyu állítja,hogy kismama vagyok. Szóval...megszakításosan védekezünk a párommal mindig. A menzeszem elég jól beállt az utóbbi hónapokban. Mindig 10.-12. között jött meg. Nos. Ebben a hónapban nem. Épp házat vásárolunk, elég ideges is vagyok miatta így az első hétben fel sem tűnt hogy késik. Kb. egy hete fáj a hasam allja,hol görcsöl, hol pedig oldalt szurkál. Állandóan éhes vagyok főleg esténként (amúgy napi 1x szoktam enni.) Tegnap savanyúubit ettem magában. Nem sokat de akkor is. Nem merek tesztet csinálni mert félek hogy csak bebeszélem magamnak. Nem tervezünk még kisbabát de ha arra gondolok hogy megfogant már most szeretem..csalódás lenne a negatív teszt pedig tudom, hogy most a házvásárlás az első amivel foglalkoznunk kell.

2020. okt. 27. 10:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%

Szóval nem védekeztek.

Késik a mensid.

Nem csinálsz tesztet, mert... no comment.

Anyád szerint terhes vagy.

Nos, a következő sorrendet javaslom:

1. nőjj fel!

2. csinálj tesztet!

3. a pároddal beszéld meg a ciklusod és a terhességed és ne anyáddal!

2020. okt. 27. 10:31
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Simán lehetsz terhes és simán késhet a stressz miatt is. Ezt csak a rápisilős varázspálca mondhatja meg.
2020. okt. 27. 10:37
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Lehetsz terhes, hisz nem normálisan védekeztek.
2020. okt. 27. 11:09
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Az első válasza tökéletes!
2020. okt. 27. 11:28
 5/11 anonim ***** válasza:
94%

1. A megszakítás nem védekezés.

2, anyu mondta... ez komoly?! Hány éves vagy, 12?!

3. Azért mert ettél egy savanyú uborkát, meg többször ettél mint szoktál, ez nem tünet...

4, ha te nem csinalsz tesztet, mit vársz? Mi megcsináljuk helyetted? Vagy szerinted belelátunk a méhedbe?

Gondolkodj már egy kicsit...

2020. okt. 27. 11:40
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Tesztelj...
2020. okt. 27. 12:29
 7/11 anonim ***** válasza:
94%
En csinaltam egy tesztet helyetted. Pozitiv lett, gratulalok! :)
2020. okt. 27. 12:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezt csak egy teszt tudja megválaszolni, nem kell tőle félni. :D
2020. okt. 27. 14:19
 9/11 A kérdező kommentje:
Atya világ!! Feltettem egy kérdést..szerintem ennél 100x durvábbakat is láttunk már a gyakorikérdések történetében. Erre mint aki még sosem tévedett ide irogatjátok a fellengzős okosságaitokat. Elég lett volna annyi, hogy csinálj tesztez. Nem kell kommentálni. 5ös..te meg aztán vitted a pálmát kisbarátom🤣 azért mert beszélek anyámmal nyilván 12 éves vagyok. Meg azt ki mondta hogy a párommal nem beszéltünk róla? Kigondoltál valamit magadba aztán gondoltad jól kiírod kommentbe. Ha ilyen nagytudású vagy akár az eredeti kérdésre is tudhatnád a választ..agyoniskolázott.
2020. okt. 27. 15:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi lett a teszt eredménye?
2020. okt. 27. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!