Ki lehet az apa?

Figyelt kérdés
Kérem ne dobjatok rám követ! Jelenlegi párommal 5 éve vagyunk együtt... előző kapcsolatomból van egy kislányom. A párommal mostanában nem igazán jó a viszonyunk... és egy alkalommal ismétlem egyetlen egy alkalommal megcsaltam a volt párommal... most pedig terhes vagyok. Ha a 13-14 napot számolom a peteérésnek akkor pont azon a napon volt... az orvos vajon meg tudja mondani mikor fogant? Nagyon szégyenlem magam... egyszerűen összeomlottam, nem tudom kivel ezt megbeszélni.

2020. okt. 21. 21:21
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Doki sem fogja neked megmondani, hogy melyik napon fogant...azt, hogy ki az apa egy dns teszt tudná megmondani a szülés után.
2020. okt. 21. 21:56
 12/37 anonim ***** válasza:
89%
Nem fogja a doki sem tudni megmondani igy, hogy 4napon belüli több együttlétből melyik a befutó, ezt majd szülés után dns teszttel fogod csak megtudni, ha megszülöd.
2020. okt. 21. 21:57
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként mi van azóta expasival? Ő mit szól sz egészhez?
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mondd el a mostani párodnak, hogy mi történt. Nem lenne fair, ha nem tudná, és sajnos ezek olyan dolgok, amik előbb vagy utóbb úgyis kiderülnek. Most a legkisebb kárt szerintem azzal okozod, ha őszintén elmondasz neki(k, az exednek is szerintem) mindent.
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy hány napos a ciklusod? Mert ha hosszabb, mint 27-28 nap, akkor kesobb is lehetett ovud... Ha nagyon hosszú a ciklusod, akár még ki is csúszhattál az exeddel az ovuból. Persze ennek nagyon-nagyon kicsi az esélye.
2020. okt. 21. 22:05
 16/37 anonim ***** válasza:
93%
Ez már az ostobaság csúcsa. Ha már voltál olyan gerinctelen, hogy félre kefélj, legalább védekeztél volna. Ez már csak apaságival fog kiderülni
2020. okt. 21. 22:30
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Hány napos a ciklusod, mikor voltál a pároddal és mikor az ésszel? Mikor teszteltél pozitívat, illetve volt-e előtte negatív teszted?
2020. okt. 22. 07:36
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy tudná a doki napra pontosan megmondani, mikor fogant? Itt max egy apasági teszt tehet igazságot.
2020. okt. 22. 07:44
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Meg eleve a himivarsejtek akár 4 napig is életkêpesek odabent. A jóég nem mondja meg, hogy melyiküké talált be.
2020. okt. 22. 07:44
 20/37 anonim ***** válasza:
84%

Azért az durva, hogy lefekszel az egyikkel , aki a mostani párod.

Elmegy benned, ebben nincs is semmi , hiszen a párod.

Na de az, hogy a volt pároddal is úgy fekszel le, hogy semmit nem húz magára, ő is benned megy el azért ez így durva.

Legalább húzott volna fel egy gumit, vagy esetleg lehettél volna ennyire 'igényes' , hogy nem engeded magadba gumi nélkül...

Bocs és tényleg nem ítélkezek, a megcsalás előfordul, bár nem nálam de ez egy másik lapra tartozik.

2020. okt. 22. 08:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!