Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki van aki szintén jövő...

Valaki van aki szintén jövő hétre nem várja?

Figyelt kérdés

Ma a 7. DPO. Jövő hét hétfőre nem várom.

Jó lenne ha nem egyedül várnám annyira a tesztelést. 😁

2020. okt. 21. 00:29
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

Nagyon szurkolok nektek!

Nekem mostmár minden teszt pozitívat mutat. Remélem velem marad a kis bubi ❤️

2020. okt. 25. 10:51
 32/47 anonim ***** válasza:
Grtulalok, boldog babavarast neked 🍒
2020. okt. 25. 10:56
 33/47 anonim ***** válasza:

Hu, de szuper! 16-os vagyok.

Nálam tünet semmi. Szerintem ez nem babás hónap...

2020. okt. 25. 18:04
 34/47 anonim ***** válasza:
Valakinel valami? En mar nagyon gorcsolok, tuti mensi lesz:(
2020. okt. 26. 07:33
 35/47 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem ma kellenne megjönnie. Eddig semmi, viszont a teszt is full negatív. Nekem olyan érzésem van mint amikor már meg van. Teljesen úgy érzem a hasam mint aki menstruál. Ez a hónap részemről elúszott. Órák kérdése és megjön.

3-as

2020. okt. 26. 08:51
 36/47 anonim ***** válasza:

Sziasztok. En szerdara nem varom. A mellem rettentesen faj mar legalabb egy hete.

Remelem nem a mensit jelzi 🤗

2020. okt. 26. 09:14
 37/47 anonim válasza:

Sziasztok! Péntekre nem várom

Nem akarok ràgörcsölni a dolgokra. 3. Hónapja próbálkozunk. Pár napja feszül a mellem, és napról napra erősebben érzem. Meglátjuk mi lesz

2020. okt. 26. 09:22
 38/47 anonim ***** válasza:
7es vagyok. Gratulálok a pozitív tesztekhez :) Én legkorábban szombatra nem vártam még mindig nem jött meg. Tünetem annyi hogy a méhembe kis szurkálásokat érzek nem mensi görcsöket ez annál sokkal gyengébb. Viszont nem érzékenyek a melleim mint az első terhességemnél úgy hogy még várok és szerdán vagy csütörtökön tesztelek. Annyi negatív teszt van már mögöttem az első baba is nagyon nehezen jött össze hogy inkább nagy nehezen de próbálok várni..
2020. okt. 26. 10:21
 39/47 anonim ***** válasza:
7es vagyok az ki maradt hogy olyan folyásom van mint ovukor..nem tudom ez mitől lehet.
2020. okt. 26. 10:24
 40/47 anonim ***** válasza:
Hát én barnázok. Plusz pár fényképezhetetlen csík, meg egy pozitív ovuteszt jóstesztnek ma. De ebből is látszik, hogy az se jelent semmit. Valószínű hamarosan megjön. 4es vagyok.
2020. okt. 26. 12:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!