5 hetesen normális a gyengeség, folyton fázás, hátfájás?
9#
Nem voltam még orvosnál meg mèg egy hétig nem is tudok menni a karantèn miatt. Ráadásul most jöttem rá, hogy lejárt a jogsim és a kocsim műszakija is. Szóval először ezeket kell megoldanom,ha lejár a karantèn és utána doki.
November első vagy második hetében tervezek elmenni.
Ma alig ettem,csak levest meg kevés gyümölcsöt, annyira rossz a gyomrom. Èg vagy nem is tudom mit érzek.
Nem gondoltam volna,hogy ez ilyen korán kezdődhet.
Nem első. Van már egy nagy fiam,aki nagyon várja a kistesót.
Sajnos voltak vetèlèseim, ezért nem olyan felhőtlen még a terhességem. Van bennem kisebb félsz,de próbálok nagyon pozitív maradni.
Te mikor mész orvoshoz?
November elején én is.
Nekem volt 6 vetélés, 3 lombik, egy halva szülés. :( most 1 évig gyúrtunk a tesóra, én is félek nagyon. :( De minden rendben lesz mind a négyünkkel :)
Kérdező akkor Neked sem egyszerű.
Nekem volt két missed ab a 8.hèten és egy terhessèg megszakításom a 12.hèten nyitott gerinc miatt.
Ez mind két éven belül.
Most tudatosan nem sietek orvoshoz.
Szedem a gyógyszereket, vitaminokat, szúrom magam naponta és bízom benne,hogy minden rendben lesz.
Kitartást Neked is!
Most sikerülnie kell!
A vírustól én is fèlek,mert pedagógus vagyok egy nagy lètszamú iskolában.
Lehet elmegyek táppénzre. Ennyi rossz után nem szeretnék kockáztatni.
9#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!