Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőgörbe vezetése, de hogyan?

Hőgörbe vezetése, de hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sosem vezettem hőgörbét így minden info erdekelne tőletek.

1. Milyen hőmérőt hasznaltok? Digitális?

2. Hol méritek a hőt?

3. Mennyi ideig méritek?

4. Hol vezetitek?

5. Hogyan kell értelmezni a görbét?

Annyit tudok, hogy minden nap közvetlen ébredés után kell, és nem kelhetek fel addig amíg nem végeztem ezt el.

Köszönöm ha segítetek. 😊

2020. okt. 19. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Googlbe beirod, hogy homerozes, es lesz par oldal ami leirja pontosan hogyan s mikent. Ha valahol nagyon elakadnal, akkor termeszetesen kerdezz,de sztem egyszerubb először utana olvasni
2020. okt. 19. 20:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

1. Digitálisat

2. Számba

3. Sípolás után még 30mp

4. Fertility friend alkalmazás

5. Program behúzza.

Sok sikert! Nekem 2 terhességem is csak így sikerült+ovuteszt se árt.

2020. okt. 19. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Hasonlóan mint az előző

1. Digitális Microlife hőmérőt

2. Számban

3. Sípolásig

4. Fertility Friend alkalmazásban

5. A FF alkalmazás nagyon jó, segít értelmezni a görbét. Alapvetően ovu előtt alcsonyabb a hő, ovu napján is alacsony vagy még inkább leesik és ovu után emelkedik, ha 3 napig fent marad akkor jelzi az ovulációt, ciklus végéig fent a hő, ha fent marad, terhes vagy, ha leesik, megjön a menstruáció

2020. okt. 20. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!