10.dpo halvány pozitív Corax Direct teszttel, 11-12.dpo negatív dm-es noname teszttel. Most akkor mi lehet?
Előző hónapban clostit kellett szednem, de terhesség nem lett. Most spontán lett egy érett tüszőm (repesztőt kaptam rá, 5.én) 10.nap a terhességi tesztem a szuri után már negatív volt. Rá két napra (10.dpo) a Corax tesztem nem reggeli vizeletből egy nagyon halvány pozi lett. Másnap és ma is még teszteltem egy dm-es noname teszttel (csak annyi van ráírva otthoni terhességi teszt, szürke doboz, 400ft 2db-os) na ezek negatívak lettek első vizeletből.... Vajon a Corax érzékenyebb és az mutat igazat vagy átvert? :/ Amúgy vizsgálgattam a 2 tesztcsíkot, ha megvilágítom akkor teljes vastagságában mintha lenne rajta második de szabad szemmel nem látni, az is lehet csak a csík helye.
Tapasztalatok ezzel a teszttel?
Még elvileg 2 nap a menzeszig (bár abban sem vagyok biztos, mert 30naposak a ciklusaim, de most előbb volt pé.m így gondoltam talán a closti helyre hozta 28 naposra)
Peteérés kb 7. vagy 8. esett, 5.én még UH figyelve volt a teljesen megérett tüsző.
Ahogy a szuri hatása kiment azonnal felduzzadtak a melleim és azóta is annyira kellemetlenül bizseregnek hogy aludni sem tudok, valamint most már borzasztó sokat járok pisilni is...
Holnap amúgy tesztelek újra egy expecttel, vagy ha van predictorral, de addig is teljesen kivagyok, hogy most akkor mi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!