Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » IR PM alulmukodes kezeleset...

IR PM alulmukodes kezeleset követően kinek mikor jott ossze a baba?

Figyelt kérdés
Dieta, sport, gyógyszer. 5 honapja kb. A ciklusaim kezdenek helyrerázódni, mar nem csak szoko evente 1x ovulalok (viccen kivul kb 60 naponta), szerencsere.
2020. okt. 18. 15:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Magas inzulin mellett és hashimotoval. Harmadik hónapban maradtam terhes. Doki azt mondta fél évet legyünk türelemmel :) előtte egy vetélés miatt derült ki a gond, de arra is 5 évet vártunk... Ahogy az IR-re kaptam a gyógyszert máris sikerünk lett...az a három hónap már nem is volt sok idő.

Sok szerencsét nektek!

2020. okt. 18. 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem azonnal.
2020. okt. 18. 17:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok, en dietaztam+aviva tornaztam+csaladallitasra is elmentem.
2020. okt. 18. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Első hònapban
2020. okt. 19. 01:17
 5/8 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

Akkor csak az en berendezésem nem akarja az igazat :(

2020. okt. 27. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Mit sportolsz? Hormontornat csinalsz? A ferjedet kivizsgaltak? Hogorbet vezetsz?
2020. okt. 29. 06:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Futok, de csak jo idoben, ergo tavasszal es nyaron. Általában ősszel ha jon az esos idoszak megy a szekrenybe a futócipő. Ilyenkor ahogy a hetem engedi erositek otthon. Nem svarci modra, csak ilyen fel oras minden izmot megmozgatok tipusu gyorstorna. Ezt van, hogy naponta, van, hogy 2 naponta, de elofordul, hogy napi 2x. Van egy kisfiam, utana derultek ki ezek a nyavalyak. Van rajtam sulyfelesleg, mindig is volt. Altalaban jojozik, hol fel egy 10es hol le. most epp le. Evek ota diétázom, de csak hobbibol, igy nem tartottam mindig. Most mar, hogy tudom muszaj is tartani, nem hagyom abba soha. a ferjem rendben. Hogorbet vezetek, egyértelmű a peteeres csak nagyon sokara van. Hormonkep is ezt igazolta. Mas bajom nincs. Mi az a hormontorna?
2020. okt. 29. 08:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Aviva vagy arwen-torna (mas jelleguek, az avivat ajanlom, en mindkettot csinaltam kombinalva), helyreteszi a hormonmukodest
2020. okt. 29. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!