Ovitrelle után 12 nappal már lehet valós pozitív? Kinek mikor lett az?
Figyelt kérdés
5.én (ciklus 12.napja) kaptam ovitrelle 250mg tüszőrepesztő szurit, egy 22mm érett tüszőre. Kivártam a 10 napot, akkor már tulajdonképpen negatív volt, talán még ha nagyítóval böngésztem volna a tesztet látni lehetett rajta valamit. Most 2 nappal később ugyanolyan érzékenységű teszttel egy nagyon nagyon halvány pozi lett, ami időn belül jelent meg. Erősebb mint a 2 nappal ezelőtti. Reménykedhetek? Vagy ez még mindig a szuri lenne (12 nappal utána)2020. okt. 17. 17:06
11/18 A kérdező kommentje:
Igen,ma reggel nekem is negatív most. Muszáj várnom :) aztán meglátjuk. Kicsit el is keseredtem
2020. okt. 18. 07:54
12/18 anonim válasza:
Nem szabad! Még simán lehet pozi. Tesztjeid sem érzékenyekek.
13/18 A kérdező kommentje:
Igen, végülis akkor most már tutira kiürült a szuri. Legalább innen is tudom, hogy ha pár nap múlva pozi lesz akkor már szabad örülni :)
Olvastam sok helyen, hogy volt akinek a 13.nap még halvány, 14.nap teljesen negatív, és 15.nap már újra lett egy halvány pozi, de már az baba volt.
Reménykedem nagyon, eddig 2 korai vetélésem volt és 3 éve várjuk a babát.
2020. okt. 18. 11:23
14/18 anonim válasza:
Nagyon szurkolok neked.
Nekem is volt egy 6 hetesen, azóta várjuk mi is!
15/18 A kérdező kommentje:
Remélem sikerül nektek is!
2020. okt. 18. 13:46
16/18 anonim válasza:
Kedves kérdező, neked sikerült? Hasonló cipőben járok, én ma vagyok 13 nappal az ovitrelle szuri után, és még ma reggel szuri után 13 nappal is halvány pozitív a tesztem. Nem tudom, hogy most csak ilyen lassan ürül, vagy most veszi át a baba a Hcg termelést..?
17/18 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos nem jött össze, sokáig maradt a szuri. :/
Menzesz napján érdemes tesztelni amúgy, mert addigra már tuti az eredmény mostmár megtanultam :) nehéz kivárni de sokkal stresszesebb a szuris halvány pozi sajnos.
2020. okt. 28. 12:35
18/18 anonim válasza:
Hát stresszes az biztos.. Ma, ovitrelle beadását követő 14.napon lett csak negatív a tesztem, úgy tűnik ilyen lassan ürült ki. Van még 2 napom a nemvártig. Hőm ugyan két napos átmeneti leesés után ma ismét fent van és kis menstruációs jellegű alhasi görcseim vannak, félek hogy ez nem korai tünet lesz, hanem a mensi előjele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!