Szeretnék érdeklődni hogy a vérvizsgálat alapján terhes vagyok vagy nem?
1!
Nem. Azt viszont csak te nem látod, hogy utána ott a felsorolás, hogy melyik gesztacios (terhességi) hétnél mennyi a normális érték. Így a "nem terhes nő" nem azt jelenti, hoyg a vizsgált szem3ly nem terhes.
Kérdező!
Igen, ez szerint terhes vagy, méghozzá olyan 8-10 hetes lehetsz.
24330 az eredményed, ez a 8-10 hetes kategória.
Igen, 24330 a bhcgd.
Nekem inkább az a hihetetlen, hogy egy lelet értelmezése gondot okoz...
Utolsó ne mondj hülyeséget!
A 24330 az a vizsgálat WHO száma.
A kérdező eredménye kevesebb, mint 2 IU/l, ami kevesebb, mint 10, vagyis nem terhes. 10IU/l alatt a nem terhes nők hcg szintje van.
Úristen ti tényleg nem vagytok 100-asok!
Az eredmény szócska alatt < 2.0 érték szerepel...
Az 5ösnek van igaza...
Nem vagy terhes.
De aki nem tudja mit kell nézni, az minek jön ide tippelgetni?
Komolyan nem értem, én sem szólok hozzá az autószerelős kérdésekhez, mert nem értek hozzá...
Jézus ereje, na ezért tartom rohadt kártékonynak, hogy sokan ide járnak leleteket értelmeztetni pl. meddőségi témakörben... Nem bűn, hogy valaki nem tudja olvasni a leleteket, mert nem is feladata, de nagyjából ennyire megbízható a doktoranyuk szakértelme (még ha jóindulatú is). Inkább meg kéne maradni a kisruhák, az altatás és házi tesztek leolvasásának megszakértésénél.
Amúgy ez a kimutathatatlan kategória, azért kacsacsőrös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!