Első próbálkozós hónapban is érdemes már ovulációs tesztet használni?
Ez lesz az első próbálkozós hónapunk, érdemes már most ovulációs tesztet használni, vagy először spontán, naptár alapján próbálkozzunk?
Ovuláció előtti mely napokra érdemes együttlétet "tervezni"?
Azt olvastam 2 naponta érdemes együtt lenni a termékeny napokban, hogy magasabb legyen a spermiumszám.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Szerintem nem, ha fiatalok vagytok, szabályos a ciklusod és nem szökőévben egyszer vagytok együtt. Felesleges stresszforrás, a ciklus közepén legyetek együtt kétnaponta (28 napos ciklusnál a 9-10. naptól a 18. napig), azzal nagyot nem tévedhettek.
Ha nagyon nem akar jönni hónapok múlva, akkor elgondolkoznék rajta mielőtt orvoshoz fordulunk.
szerintem is felesleges, mi úgy kezdtük, hogy csak nem védekeztünk, ahogy kedvünk volt úgy bújtunk össze. Jó időszak volt ;)
Az elején arra sem figyeltünk, hogy ne minden nap. Ha kedvünk volt naponta, ha nem akkor 2-3 naponta.
Az más kérdés hogy nálam gond volt, így fél év után orvoshoz fordultunk, de az elején szerintem még csak ennyivel se romboljátok a romantikát, élvezetet.
Jaj, dehogyis! Meg ne öld ezzel a próbálkozás első heteit-hónapjait! Ráadásul lehet, hogy nem is lesz sok idő.
Ne így állj hozzá!
Ez így nagyon mesterkélt, csak stresszt szül. Nem babát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!