Szerintetek ez egy biztató görbe?
Utolsó vagyok, az még nem nagy esés,nem esett a cover line alá, még vissza mehet. Nekem is voltak benne kisebb esések, mikor baba volt!
Sajna ma tovább esett, 36.7. Most meg elkezdtem vérezni.
Annyira szomorú vagyok 😔 😭
Adok egy tanácsot, amit 1000x elmondanak, és jól jársz, ha megfogadod, mert bár klisé, igaz. Ne görcsölj rá :D Az ovud idejét kb. tudod. Akkor legyetem együtt, de ne a baba körül forogjon az életed.
3 hónapig rástresszeltem, mint az állat, hő, lh teszt, nyákfigyelés, minden gingulát bevetettem. Három hónapig ki voltam bukva, mint az atom, a férjemet meg érzelmileg totál leszedáltam a gyerekcsinálással. Na a negyedik hónapban úgy voltam vele, hogy mivaaaaan gyeeereeeek :D :D A heti 3 edzést heti 7 alkalomra váltottam, méginkább odafigyeltem az étkezésre, kertészkedtem, stb., próbáltam maximálisan letojni a témát és láss csodát, sikeres lett a hónap.
Tudom milyen érzés, nekünk se jött elsőre, nem esek teherbe attól, hogy a férjem rám néz, mint néhányan.. Plusz akkortájt ha 10 nőről nem tudtam meg, hogy terhes, hát egyről se. Egy pelenkareklámot nem tudtam végignézni. Mert ez vagy összejön, vagy nem. Nem olyan, mint amikor az ember elmegy a boltba és vesz egy csokit.
Emelem a kalapom azok az emberek előtt, akik hosszú éveket küzdenek a gyerekért, nem tudom lelkileg meddig tudnám elviselni, hogy hónapról-hónapra nem jön. Egyet megtapasztaltam még régebben (pánikbeteg voltam): ne engedd, hogy az agyad irányítson téged, irányítsd te őt. Az elmének hihetetlenül nagy hatalma van az ember felett. Sokaknál semmi probléma, csak nagyon rástresszelnek. Örüljetek a pároddal egymásnak, sexeljetek jókat, ha később ne adj'Isten veszélyeztetett terhes lennél, hónapokon keresztül el lennétek tőle tiltva.
Csak lazán és hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!