Sokat számít,hogy meddig maradok "gyertyapózban"?
"Elképzelem a férjeitek fejét ahogy gyertyában álltok szeretkezés után..."
Szerelemesen néz, mellettem fekszik és együtt drukkolunk a "kisfickóknak". Miért, a tiéd mit csinál? Sört vedel és meccset néz?
Hát, a mesékben talán azonnal a helyére kerül. A gyakorlatban a spricc és a "helye" egymástól sok-sok-sok percre és centire van.
Tanulj és akkor értelmesebb választ adsz legközelebb:
"Nagyjából 20-60 millió/ml a hímivarsejtek száma egy ejakulátumban. Manapság ez az érték tekinthető normálisnak. A mozgó spermák száma ebből 50%-ra tehető, de ebből jól mozgó 30%. Egy – egy ejakuláció alkalmával 2-5 ml ondó kerül a női szervezetbe, a hüvelybe és a méhszáj közelébe. Közvetlenül a kiürülés után az ejakulátum megdermed, és zselésszerű anyaggá változik. Majd 20-30 percen belül elfolyósodik, legalábbis az egészséges ondó.
Az elfolyósodás alatt kiszabaduló spermák elindulnak a petevezeték felé, ami nekik nagyon hosszú út, kb. 15 cm. Tehát ez a 15 cm a méhszáj közeléből indulva a petevezeték nyílásáig tart, mert a nyakcsatorna kb. 3-5 cm és a méh kb 6-8 cm. A spermiumok egy perc alatt 3-4 mm-t tesznek meg. Kiszámolhatod, hogy a 15 cm utat 37-50 perc alatt teszik meg. De egyébként változó a gyorsaságuk, mert kutatások során volt olyan hogy az ejakuláció után néhány perccel is tudtak már mozgó spermát kimutatni a petevezeték kürtőinél, és volt olyan is, hogy az ejakuláció után még 48-72 órával is találtak mozgó spermiumot a méh nyakcsatornájában.
Miután elérik a petevezetéket már csak kb. pár száz marad belőlük. Sokan már rögtön aktus után kifolynak, és sokan a méhben irányt tévesztenek és elpusztulnak. Amelyeknek sikerül, bejutva a petevezetékbe, megpihennek annak falán és ott várják a petesejtet. Lehet, hogy már éppen ott várakozik a petesejt, de lehet hogy csak 1-2 nap múlva jelenik meg az “átjáróban”."
11-es, tudsz olvasni? Írtam, hogy összebújunk :) Szerintem ha ennyire rágörcsölsz, az teljesen kiöli az intimitást...
'' Szerelemesen néz, mellettem fekszik és együtt drukkolunk a "kisfickóknak". Gondolom 😅 Szegénynek egy életképes spermája nincs, MIATTAD 😘 Szegény, csak egy gyerekcsináló gép...
Kedves 11es!
Elég alpári megnyilvanulás volt ez, már nr haragudj....
Eszembe nem jutott a fél év próbálkozás alatt, hogy pozolgassak dzex után.
És igen, a férjem is hülyének nézett volna, ahogy én is magamat.
Ez nem azt jelenti, hogy nem akartuk azt a gyereket, vagy a férjem nem szeretne. Hanem mindketten hisszük, hogy nem a jógapózoktól fog teherbe esni az ember.
Mi így gondoljuk, ti úgy... ahogy én sem ítéllek el emiatt, kérlek te se legyél gyökér. A férjem ettől még 1000%osan szeret, összebújunk, stb...
Ja és nem sörözik szex után, meg ugy nagyon amúgy se, a meccseket meg kifejezetten rühelli...
Puszi pacsi
" Szerelemesen néz, mellettem fekszik és együtt drukkolunk a "kisfickóknak". Miért, a tiéd mit csinál? Sört vedel és meccset néz?"
Nyilván csak ez a két véglet van. Vagy egy bárgyú idióta vagy egy meccs közben fingorászó kretén...
A gyertya póz nem segíti elő, de nem is hátráltatja a fogantatást.
Inkább bújjatok kicsit össze utána és nem fog olyan "direk gyerekcsinálósnak" tűnni az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!