Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sokat számít,hogy meddig...

Sokat számít,hogy meddig maradok "gyertyapózban"?

Figyelt kérdés
Úgy értem, h együttlét után, valameddig úgy kell maradni hogy ne jöjjön ki semmi. Nem kifejezetten gyertyába de értitek mire gondolok. Szóval ez sokat számíthat vagy inkább csak babona?

2020. okt. 12. 13:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
28%

"Elképzelem a férjeitek fejét ahogy gyertyában álltok szeretkezés után..."

Szerelemesen néz, mellettem fekszik és együtt drukkolunk a "kisfickóknak". Miért, a tiéd mit csinál? Sört vedel és meccset néz?

2020. okt. 12. 18:14
 12/22 anonim ***** válasza:
39%
Ez azért hülyeség, mert egy egészséges férfi spriccel és ez a spricc olyan erős, hogy azonnal a helyére kerül a spermium.
2020. okt. 12. 18:19
 13/22 anonim ***** válasza:
30%

Hát, a mesékben talán azonnal a helyére kerül. A gyakorlatban a spricc és a "helye" egymástól sok-sok-sok percre és centire van.

Tanulj és akkor értelmesebb választ adsz legközelebb:

"Nagyjából 20-60 millió/ml a hímivarsejtek száma egy ejakulátumban. Manapság ez az érték tekinthető normálisnak. A mozgó spermák száma ebből 50%-ra tehető, de ebből jól mozgó 30%. Egy – egy ejakuláció alkalmával 2-5 ml ondó kerül a női szervezetbe, a hüvelybe és a méhszáj közelébe. Közvetlenül a kiürülés után az ejakulátum megdermed, és zselésszerű anyaggá változik. Majd 20-30 percen belül elfolyósodik, legalábbis az egészséges ondó.

Az elfolyósodás alatt kiszabaduló spermák elindulnak a petevezeték felé, ami nekik nagyon hosszú út, kb. 15 cm. Tehát ez a 15 cm a méhszáj közeléből indulva a petevezeték nyílásáig tart, mert a nyakcsatorna kb. 3-5 cm és a méh kb 6-8 cm. A spermiumok egy perc alatt 3-4 mm-t tesznek meg. Kiszámolhatod, hogy a 15 cm utat 37-50 perc alatt teszik meg. De egyébként változó a gyorsaságuk, mert kutatások során volt olyan hogy az ejakuláció után néhány perccel is tudtak már mozgó spermát kimutatni a petevezeték kürtőinél, és volt olyan is, hogy az ejakuláció után még 48-72 órával is találtak mozgó spermiumot a méh nyakcsatornájában.

Miután elérik a petevezetéket már csak kb. pár száz marad belőlük. Sokan már rögtön aktus után kifolynak, és sokan a méhben irányt tévesztenek és elpusztulnak. Amelyeknek sikerül, bejutva a petevezetékbe, megpihennek annak falán és ott várják a petesejtet. Lehet, hogy már éppen ott várakozik a petesejt, de lehet hogy csak 1-2 nap múlva jelenik meg az “átjáróban”."

2020. okt. 12. 18:27
 14/22 anonim ***** válasza:
25%

11-es, tudsz olvasni? Írtam, hogy összebújunk :) Szerintem ha ennyire rágörcsölsz, az teljesen kiöli az intimitást...

'' Szerelemesen néz, mellettem fekszik és együtt drukkolunk a "kisfickóknak". Gondolom 😅 Szegénynek egy életképes spermája nincs, MIATTAD 😘 Szegény, csak egy gyerekcsináló gép...

2020. okt. 12. 18:32
 15/22 anonim ***** válasza:
65%

Kedves 11es!

Elég alpári megnyilvanulás volt ez, már nr haragudj....

Eszembe nem jutott a fél év próbálkozás alatt, hogy pozolgassak dzex után.

És igen, a férjem is hülyének nézett volna, ahogy én is magamat.

Ez nem azt jelenti, hogy nem akartuk azt a gyereket, vagy a férjem nem szeretne. Hanem mindketten hisszük, hogy nem a jógapózoktól fog teherbe esni az ember.

Mi így gondoljuk, ti úgy... ahogy én sem ítéllek el emiatt, kérlek te se legyél gyökér. A férjem ettől még 1000%osan szeret, összebújunk, stb...

Ja és nem sörözik szex után, meg ugy nagyon amúgy se, a meccseket meg kifejezetten rühelli...

Puszi pacsi

2020. okt. 12. 18:45
 16/22 anonim ***** válasza:
84%

" Szerelemesen néz, mellettem fekszik és együtt drukkolunk a "kisfickóknak". Miért, a tiéd mit csinál? Sört vedel és meccset néz?"

Nyilván csak ez a két véglet van. Vagy egy bárgyú idióta vagy egy meccs közben fingorászó kretén...

A gyertya póz nem segíti elő, de nem is hátráltatja a fogantatást.

Inkább bújjatok kicsit össze utána és nem fog olyan "direk gyerekcsinálósnak" tűnni az egész.

2020. okt. 12. 18:58
 17/22 anonim ***** válasza:
71%
Ne bántsátok szegényt, biztosan túl sok vér ment a fejébe... 🤔😂
2020. okt. 12. 19:30
 18/22 anonim ***** válasza:
42%
Mert csak ez a két véglet van. A végzett asszonya, aki eltitkolja, mikor van ovuja, meg az az őrült, aki csak a gyerekért van a férjével. Az elképzelhetetlen, hogy van férfi, akinek nem ciki a gyertyapóz, akinek a lelkesedése nem csak addig tart, míg a gyertyafényes szakaszban vagyunk és aki nem csak hogy nem tartja ezt cikinek, de még támogat is benne. Nekem nem kell pacsizni, az enyém normális és nem kell megjátszanom magam előtte. Ez az alpári? Ha fáj, akkor csak beletapintottam valamibe, de ez meg a te dolgod, hogy felelsz-e magadnak őszintén, hogy mibe.
2020. okt. 12. 21:41
 19/22 anonim ***** válasza:
48%
Babona ide v oda, artani nem art. En mindharomnal csinaltam, mindharom elso honapban fogant, nyilvan sosem fogjuk megtudni h emiatt-e.
2020. okt. 12. 23:39
 20/22 anonim ***** válasza:
61%
Igen 18-as, biztosan velünk van a baj nem veled, akik nem kattannak be x hónap után sem, és kergetik őrületbe a férjeiket kétségbeesetten...
2020. okt. 13. 07:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!