Tobb, mint egy ev utan fogamzasgatlo rendszeres szedese mellett teherbe lehet esni?
Ha a tájékoztatóban leírtak szerint szeded, akkor nagy baj nem lehet. Akik gyógyszer mellett lesznek terhesek, azok általában nem voltak képesek értelmezni a szöveget.
De ha nagyon nagy baj lenne egy esetleges terhesség, akkor ne kockaztassatok.
De elvileg nagyon jól véd.
Hát ezt most én sem értem.
Ha nem a szex miatt szeded, akkor miért?
Felesleges hormonbomba a szervezetednek.
Egyébként én is csak azt tudom mondani, hogy ha a betegtájékoztatóban leírtakat betartod, baj nem lehet
Én kb. 15 évig szedtem gyógyszert és mindig belém élvezett a partnerem, én úgy szeretem. Amikor hasmenésem volt vagy elfelejtettem bevenni, kiegészítő módszert alkalmaztunk. Egyszer sem lettem terhes gyógyszer mellett, úgy hogy elég termékeny vagyok, mindkét gyerek elsőre összejött, amikor próbálkoztunk.
Ha betartod a betegtájékoztatóban foglaltakat, nem kell tartanod a terhességtől, akárhova is megy a sperma :)
8 év fog.gátló szedése után elsőre terhes lettem.
Mondjuk én azért szedtem gyógyszert, hogy nyugodtan elmenjen bennem a párom.. amúgy nem sok értelme, ha csak nem valami olyan orvosi oka van.
Utána ismét szedtem 3 évet, a tesóra fél évet vártunk a tabi abbahagyása után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!